Nie szkodzi. Niech wraca. Lepsza nawet byle jaka zima od upalnego lata.
Huraaa!!! Cieszmy się zimą dopóki trwa!!!
Ja mu mówiłam, że są promki na puchówki to nie chciał się ustroić dla dam i dla siebie…
A u mnie było słoneczko w pełni, nawet w południe spadł majowy deszczyk choć jeszcze styczeń i +10C. W tej chwili mam w okolicy +7. Ale na weekend zapowiadają minusowe temperaturki i to do -4.
Ostatni taki ciepły i słoneczny dzień
A dziś z rana pogoda się zbiesiła. Zgnilizna, panie w powietrzu i nie przestaje padać deszcz.
Prognozy na piątek wskazują na coraz większy spadek temperatury. Pojawi się też więcej opadów. Najpierw będzie to deszcz, ale ze względu na postępujące ochłodzenie, po południu zacznie przechodzić w śnieg
Śniegu u siebie się nie spodziewam, ale dziś w nocy temperatura ma spaść do -3C, a w tej chwili jest +4. Nadal jesienna szaruga, choć piździć przestało i już nie jest jak w kieleckiem.
I niech @Devil ogłosi kraj na terenie całego weekendu…
on zaraz zapomni, żeby ogłaszać…od alkoholu się pamięć skraca…
jak tyrałem w NLu, czesto wikend zaczynał się już w czwartek - po zakupach i nie trzeba było go oglaszać. Wystarczyło wyciągnąć kratę piwa😁
To my mu temu dzięciołu przypomnimy.
Coraz zimniej.
Ale ważne że weekend
"IMGW ostrzega również, że w weekend mogą pojawić się alerty pierwszego stopnia. W niektórych miejscach w kraju może zrobić się niebezpiecznie. Wszyscy powinni dokładnie zapoznać się z prognozą IMGW, by móc przygotować się na trudne warunki. "
Ciepło w dzień, na wyraźnym plusie nawet w nocy, godowe śpiewy ptaków i pierwsze wiosenne kwiaty - to działo się w styczni
Deszcz ze śniegiem.
Odczuwam
Ja też odczuwam…, że zaraz piwo wypić muszę…
Telefon mnie nie słucha. Ja mówię że odpoczywam a on mi wmawia że odczuwam. Debil.
Witaj w klubie. Moje tez oszalaly, samsung jakby bardziej…
A ja nie przypuszczalam, że moge sia najac na przepowiadacza pogody.
W TV twierdzili, zr front nizowy “pojdzie bokiem” nad krajem Baskow, a moje stare kosci i spracowane od dwoch dni twierdziły inaczej. No i wlasnie od dwoch godzin zimno i ulewa.
Trzeba jakiegos drinka na znieczulenie? Wlasnie nie wiem gintonic czy tradycyjna malpa czyli bialy wermut, sok grapefruitowy i wódka?
Podobno po pieciu destylacjach ta wodka.
Powachalam, naftą nie zalatuje.
A wodki nie pilam chyba z 10 lat jak nie lepiej?
Między lekką zimą a przedwiośniem
Między Scyllą a Charybdą… Wie co to jest…, aa?