Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Nie szkodzi. Niech wraca. Lepsza nawet byle jaka zima od upalnego lata.
Huraaa!!! Cieszmy się zimą dopóki trwa!!!
joy

1 polubienie

Ja mu mówiłam, że są promki na puchówki to nie chciał się ustroić dla dam :dancer: i dla siebie…

1 polubienie

A u mnie było słoneczko w pełni, nawet w południe spadł majowy deszczyk choć jeszcze styczeń i +10C. W tej chwili mam w okolicy +7. Ale na weekend zapowiadają minusowe temperaturki i to do -4.

1 polubienie

Ostatni taki ciepły i słoneczny dzień
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer:

A dziś z rana pogoda się zbiesiła. Zgnilizna, panie w powietrzu i nie przestaje padać deszcz.

1 polubienie

Prognozy na piątek wskazują na coraz większy spadek temperatury. Pojawi się też więcej opadów. Najpierw będzie to deszcz, ale ze względu na postępujące ochłodzenie, po południu zacznie przechodzić w śnieg

Śniegu u siebie się nie spodziewam, ale dziś w nocy temperatura ma spaść do -3C, a w tej chwili jest +4. Nadal jesienna szaruga, choć piździć przestało i już nie jest jak w kieleckiem.

I niech @Devil ogłosi kraj na terenie całego weekendu… :crazy_face:

1 polubienie

on zaraz zapomni, żeby ogłaszać…od alkoholu się pamięć skraca…

jak tyrałem w NLu, czesto wikend zaczynał się już w czwartek - po zakupach i nie trzeba było go oglaszać. Wystarczyło wyciągnąć kratę piwa😁

3 polubienia

To my mu temu dzięciołu przypomnimy.

2 polubienia

:hibiscus: :wilted_flower: :tulip: :rose: :blossom: :cherry_blossom: :sunflower:

Coraz zimniej.
Ale ważne że weekend
:cloud::cloud::sun_with_face::cloud_with_rain::beer::beer::beer::beer::beer:

1 polubienie

"IMGW ostrzega również, że w weekend mogą pojawić się alerty pierwszego stopnia. W niektórych miejscach w kraju może zrobić się niebezpiecznie. Wszyscy powinni dokładnie zapoznać się z prognozą IMGW, by móc przygotować się na trudne warunki. "

Ciepło w dzień, na wyraźnym plusie nawet w nocy, godowe śpiewy ptaków i pierwsze wiosenne kwiaty - to działo się w styczni

Deszcz ze śniegiem.
Odczuwam
:cloud_with_rain::snowflake::cloud::cloud::beer::beer:

Ja też odczuwam…, że zaraz piwo wypić muszę…

2 polubienia

Telefon mnie nie słucha. Ja mówię że odpoczywam a on mi wmawia że odczuwam. Debil.

2 polubienia

Witaj w klubie. Moje tez oszalaly, samsung jakby bardziej…
A ja nie przypuszczalam, że moge sia najac na przepowiadacza pogody.
W TV twierdzili, zr front nizowy “pojdzie bokiem” nad krajem Baskow, a moje stare kosci i spracowane od dwoch dni twierdziły inaczej. No i wlasnie od dwoch godzin zimno i ulewa.
Trzeba jakiegos drinka na znieczulenie? Wlasnie nie wiem gintonic czy tradycyjna malpa czyli bialy wermut, sok grapefruitowy i wódka?
Podobno po pieciu destylacjach ta wodka.
Powachalam, naftą nie zalatuje. :joy::joy::joy:
A wodki nie pilam chyba z 10 lat jak nie lepiej?

1 polubienie

Między lekką zimą a przedwiośniem
:cloud::cloud_with_rain::snowflake::sun_with_face::beer::beer:

1 polubienie

Między Scyllą a Charybdą… Wie co to jest…, aa?

1 polubienie