Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Jeszcze większa wiosna.
Chyba wyjmę grilla i kupię dużo piwa
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hibiscus::beer::beer::beer:

1 polubienie

Ruja na ludzi.

1 polubienie

Do szczęścia brakuje tylko weekendu
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hibiscus::hibiscus::hibiscus::beer::beer::beer:

widze, ze te wiatry to @Devil a … :face_with_raised_eyebrow: …bo taki zadowolony, gdy wieje jak diabli…
“W kolejnych dniach taka piękna aura rozgości się w naszym kraju, a temperatura poszybuje nawet do 20 st. C. Warto wykorzystać ten czas, ponieważ nie potrwa długo. Już w przyszłym tygodniu dojdzie do drastycznego ochłodzenia i możliwe, że z iście kwietniowego ciepła przejdziemy do powiewu zimy z mrozem i śniegiem.”

@Devil tańczy na ulicy wykorzystując ten czas…

Dalsza ekspansja wiosny. Mi to pasuje.
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hibiscus::beer::beer::beer::beer:

1 polubienie

U mnie nareszcie przestało padać.

1 polubienie

To znaczy, że trzeba sobie kupić nowe buty na wiosnę…

O nie, zapraszam do klubu anonimowych zakupoholikow. Krok pierwszy, zanim kupisz nowe wyrzuc stare.

1 polubienie

Można by już grilla robić
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hibiscus::beer::beer::beer:

1 polubienie

Nie traćmy dnia. Korzystajmy z internetu na dworze
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hibiscus::hibiscus::beer::beer::beer::beer:

1 polubienie

A tak w ogóle to z okazji dnia kobiet życzę wszystkim kobietom, dziewczętom i panom które czują się kobietami zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, równych płac, wolności w kwestii aborcji by żaden chłop nie decydował o waszych ciałach.

Zdrówko!
:beer::beer::bouquet:

3 polubienia

Ciepło nadal ale już pochmurno.
Wykorzystajmy ten wolny dzień aktywnie. Najlepiej na telefonie
:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::hibiscus::beer::beer::beer:

2 polubienia

Ja się zawsze boję poniedzialku…

Nadal ciepło choć pochmurno. Za rogiem widać deszcze… ponoć potrzebne jak diabli
:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::hibiscus::beer::beer:

1 polubienie

Idą deszcze niespokojne i lekka zima
:cloud::cloud::cloud::cloud::beer::hibiscus::beer::hibiscus:

1 polubienie

U mnie idzie kolejny front niżowy. Juz strcilam rachubę ktory od listopada?
Zimno…

1 polubienie

póki kaloryfery grzeją czas uprać socks socks to chociaż w domu będzie spokojnie…
cockroach
To loteria kto przezyje poki co slot_machine

@Devil musi pilnikiem szlifować, a okolica w maskach przeciwgazowych.

2 polubienia

Coś Ty. Na skarpetki Devila, to nawet patrzeć trzeba ostrożnie, bo jak mocniej spojrzysz, to się pokruszą Odkąd odpadły wreszcie od ściany, do której się przykleiły w momencie, gdy je zdjął i rzucił, spadły koło kaloryfera, wyschły i teraz są niebywale kruche, a ich oryginalny zapach nadaje charakteru całemu mieszkaniu Devila.

1 polubienie