Jeszcze większa wiosna.
Chyba wyjmę grilla i kupię dużo piwa
Ruja na ludzi.
Do szczęścia brakuje tylko weekendu
widze, ze te wiatry to @Devil a … …bo taki zadowolony, gdy wieje jak diabli…
“W kolejnych dniach taka piękna aura rozgości się w naszym kraju, a temperatura poszybuje nawet do 20 st. C. Warto wykorzystać ten czas, ponieważ nie potrwa długo. Już w przyszłym tygodniu dojdzie do drastycznego ochłodzenia i możliwe, że z iście kwietniowego ciepła przejdziemy do powiewu zimy z mrozem i śniegiem.”
…@Devil tańczy na ulicy wykorzystując ten czas…
Dalsza ekspansja wiosny. Mi to pasuje.
U mnie nareszcie przestało padać.
To znaczy, że trzeba sobie kupić nowe buty na wiosnę…
O nie, zapraszam do klubu anonimowych zakupoholikow. Krok pierwszy, zanim kupisz nowe wyrzuc stare.
Można by już grilla robić
Nie traćmy dnia. Korzystajmy z internetu na dworze
A tak w ogóle to z okazji dnia kobiet życzę wszystkim kobietom, dziewczętom i panom które czują się kobietami zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, równych płac, wolności w kwestii aborcji by żaden chłop nie decydował o waszych ciałach.
Zdrówko!
Ciepło nadal ale już pochmurno.
Wykorzystajmy ten wolny dzień aktywnie. Najlepiej na telefonie
Ja się zawsze boję poniedzialku…
Nadal ciepło choć pochmurno. Za rogiem widać deszcze… ponoć potrzebne jak diabli
Idą deszcze niespokojne i lekka zima
U mnie idzie kolejny front niżowy. Juz strcilam rachubę ktory od listopada?
Zimno…
póki kaloryfery grzeją czas uprać
to chociaż w domu będzie spokojnie…
To loteria kto przezyje poki co
@Devil musi pilnikiem szlifować, a okolica w maskach przeciwgazowych.
Coś Ty. Na skarpetki Devila, to nawet patrzeć trzeba ostrożnie, bo jak mocniej spojrzysz, to się pokruszą Odkąd odpadły wreszcie od ściany, do której się przykleiły w momencie, gdy je zdjął i rzucił, spadły koło kaloryfera, wyschły i teraz są niebywale kruche, a ich oryginalny zapach nadaje charakteru całemu mieszkaniu Devila.