Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Wyjdź! :backhand_index_pointing_right:

1 polubienie

na powiatowe stacje sanitarno-epideimologiczne mozna zawsze liczyc. Oni sa jak piranie skuteczni i zdecydowani.

Niemalże upał. Pijcie dużo
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Upał jeszcze większy. Nawadniam się bardzo
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

prawie jak krynica mądrości… A ja nie mam siły żyć w ten upał :frowning:

A ja się napiwniam, bo mam barową, kielecką pogodę. Prawdę mówiąc, to każda pogoda jest dobra na napiwnianie.

2 polubienia

Dziś deszcz. Taka wielkopiątkowa melancholia. Ale jest długi weekend.
Zdrowych spokojnych świąt wielkanocnych
:cloud_with_rain::cloud_with_rain::rabbit_face::hatching_chick::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

2 polubienia

U mnie niestety nie chce padać. Upał jak w piekle. Nie wytrzymam.
:anguished_face:

1 polubienie

Byłem poświęć pokarmy. Płynne
:rabbit_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::sun_with_face::sun_with_face:

A czy dywan (leżący)mamie odkurzony jest?

Oj biedna Ty.
Moze do Madrytu?
Dzis ogladalam wiadomosci, w madryckich górach sypnelo śniegiem a w miescie leje
Procesje mokną…

1 polubienie

Tak

1 polubienie

Brawo @Devil! odkurzył

I pisankę zrobił

2 polubienia

Bardzo przyjemny świąteczny dzień.
Czuję się dobrze acz lekko na kacu
:hatching_chick::rabbit_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Po to ludzie wymyslil zurek.

2 polubienia

Leczę się tym czym się strułem

1 polubienie

W Śmigus-dyngus na północy kraju wystąpią opady deszczu, a na zachodzie burze.

We wtorek zagrzmieć i popadać może w całym kraju. W środę, w czwartek i w piątek niespokojnie będzie przede wszystkim na południowym wschodzie kraju. Burzom każdego dnia towarzyszyć może ulewny deszcz prowadzący do podtopień oraz opady gradu i silne porywy wiatru.

2 polubienia

2 polubienia