Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

2 polubienia

Ciepły halny. Ostatni taki weekend

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::fallen_leaf::beer_mug:

1 polubienie

Jeszcze bardzo ciepło ale od wtorku szok

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

i dobrze. Wreszcie da sie zyc :frowning: :smiling_face:

Spieszmy się kochać ciepło

:fallen_leaf::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

o ktorej godzinie? Jeszcze 11minut meki powinno byc.

Od dzisiaj (22.09) przyjdzie spore ochłodzenie. Ma to związek z wilgotnym i chłodnym powietrzem polarno-morskim, które nadejdzie znad Grenlandii i Islandii. Najpierw pojawi się nad północną oraz zachodnią częścią Polski, jednak w następnych dniach również i w pozostałych regionach kraju.

To dopiero poczatek zimna… wyż polarny juz zajal strategiczna pozycję.

1 polubienie

Dramat qrwa

:cold_face::cold_face::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud::cloud::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

Pupcia zmarzla? A mowilam, miej waciak w zapasie :smiling_face:

1 polubienie

A u mnie nie pada, mimo, że jest chłodno. Lubię tak. :grin:

2 polubienia

Wystarczy setka

3 polubienia

Harmonijnie

1 polubienie

Realnie to on nie moze przed praca zatankowac, wiec powinien przygotowac waciak na droge.

1 polubienie

Mogę ale tak by nie było ode mnie czuć

:thinking: :roll_eyes:

Bardzo wieje i jest dość chłodno

:tornado::tornado::tornado::tornado::cold_face::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Jak.to chłodno u Devila..znaczy w piecu masz jakiś przewiew :zany_face:

Ja jeszcze w pracy..na oko słonecznie.. ale czy ciepło(?):thinking:

1 polubienie

zawiany jak zawsze jest. ..a tu sobie tylko fun club organizuje.

Dawno tak nie wiało

:tornado::tornado::tornado::tornado::tornado::tornado::tornado::cloud::cloud::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug: