Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Wreszcie normalna pogoda:6stopni, wieje, pada.

Zimno w chu*j. I szaro. Na dodatek wieje. Poprawę humoru przynosi alkohol

:cloud::cloud::cloud::tornado::cloud::cold_face::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

Jak Ci w niego zimno, to załóż coś ciepłego oddolnego - jakieś spodnie albo coś… :wink:

1 polubienie

Dlatego ja nosze kurtki dlugosci plaszcza jak Buka…@Devil owi pozostaja majtki z golfem.

On jest zawsze gorący. Płynie w nim eliksir miłości

Gram

Słonecznie ale chłodno. Wyż

:fallen_leaf::fallen_leaf::fallen_leaf::cold_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Bardzo to byl i nadal jest poniedziałek choć rano trzeba było skrobać szyby

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::fallen_leaf::beer_mug:

1 polubienie

Bardzo rano zimno było. Ale potem się ociepliło i było bardzo przyjemnie. Rano warto się od środka ogrzać

:fallen_leaf::fallen_leaf::cloud::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Jak sie ma 2 kroki do pracy to mimo ogrzania rano da rade trafic …

Mam blisko. To prawda. Ale czapkę se ubrałem

1 polubienie

…tylko wrocic nie dal rady :thinking:

Jak wiosną. Piękny to byl dzień

:sun_with_face::cloud::cloud::sun_with_face::fallen_leaf::fallen_leaf::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

:blush: wrocil jednak caly w skowronkach

zbladzil i sie nie zameldowal. Moze zakupy mamie robi…

Bardzo ciepły i wietrzny to był dzień. Jutro załamanie

:fallen_leaf::fallen_leaf::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

2 polubienia

przestan @Devil robic te kariere w piatek

Tragiczny dzień. Dobrze że to piątek i weekend

:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::fallen_leaf::beer_mug:

Fajnie jest wlasnie :frowning: