Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Całkiem fajna pogoda i ogólnie udany dzień. Premia świąteczna wpadła

1 polubienie

Za te premie to mialam nie serduszkowac… :confused:

Należy mi się

No ja wiem…za to spanie…

Za pracę. Ciężką

ta… :face_with_raised_eyebrow:

Sporo dziś słońca było. Ogólnie dobrze się dziś czułem. Mimo że musiałem pracować. A to rzadkość bo wolę w pracy nie pracować

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

2 polubienia

o… :face_with_peeking_eye: sami sobie sprawdzajcie teraz prognoze pogody, bo na niego nie mozna liczyc..

Stabilnie i dość jak na grudzień ciepło

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Ostanie jesienne dni przed uderzeniem wiru polarnego

:sun_with_face::cloud::sun_with_face::cloud::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

Weekend :beer_mug:

1 polubienie

Skończyła się ładna pogoda. Sobota jest ponura i mglista

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Ladnie choc zimno.
Wczoraj bylo krotka imprezka swiateczna - taka “wigilia” spotkanie przedswiateczne. Cale zarcie to klasyka tutejszego zarcia - jak mii ktos powie, ze srodziemnomorskie to lekkostrawne i delikatne?
Jeszcz w żołądku o miejsce mi sie kłócą owoce morza z kotleciksmi baranimi i torttillia w peciu smakach. Nie mowiac o serach. Słodkie desery to tylko skubnelam.
Winko zacne , choc mlodziutkie ale nie przemysłówka. Troche im zazdroszcze, ze z takich “opłatkowych spotkan” potrafia zrobić fiestę, nie stypę. I nie gadaja o polityce.

Wódka była?

W weekend i na początku tygodnia utrzyma się pochmurna aura z mgłami i mżawką.
Wigilia przyniesie napływ chłodniejszego powietrza; możliwe przelotne, drobne opady śniegu.
Temperatura w Wigilię: od -2 st. na Suwalszczyźnie do 2 st. na zachodzie.

Brandy dla chetnych. Oni tu wodki raczej nie pija.
Mlodzi jsk się upijajaja to tania whisky o smaku nalewki na karaluchach. Nie wiem czy to prawda?
Mi się kojarzy bardziej z plynem do czyszczenia mebli.

1 polubienie

Biomet niekorzystny :neutral_face:

Końca nosa przez mgłę nie widać. W święta ma nadejść konkreta zima z całodobowym mrozem

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Szaro było i poniedziałkowo

Aż muszę się napić bo mi jakoś tak smutno

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

To juz naprawde grzech jest kaprysic, jak sie tylko pon.i wt.idzie do pracy :frowning:

Wilgoć i ziąb. Aura szara. Trzeba się ogrzewać od środka

Długi weekend od jutra. 5 dni

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cold_face::cold_face::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie