Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Zima trzyma

:cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::snowflake::snowflake::snowflake::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Sensacja? Jakby to bylo w sierpniu to by byla sensacja.

U mnie też zimno. Padac nie pada, ale lodowate wiatry przebijające się przez cieniutke sciany. A styczniowe słońce jeszcze nie nadąża.

Stary spiworek z lat 70, kiedy to jeszcze bywal dziesiaty stopień zasilania wyciągnęłam.

1 polubienie

Czy to będzie zima dekady!?

Dobrze że mam weekend i alkohol

:cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::sun_with_face::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Co to za ustrojstwo na awatarze w prawym górnym rogu? Jakieś kolorowe kulki

1 polubienie

Moze te kulki sa, zebysmy zauwazyli te wszystkie nowe bajery, ktore trzeba znalezc :thinking: Moje kulki zniknely jak najechalam na to z tecza..a takie byly fajne :frowning:

Kliknij to sie dowiesz. Fotopułapka.

1 polubienie

Bardzo zimno i słonecznie. Jednak już wieczorem ma nadejść front i ma mocno sypnąć

:sun_with_face::sun_with_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

IMGW ostrzega (…)na południu silny mróz. Zimno, bialo, smutno :frowning: i ciemno.
:lotus:

Śniegu w chuj*j. Zima jak dawniej.

Ale zimno więc muszę pić

:snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::beer_mug:

2 polubienia

:snowflake: :snowflake: @Devil zyjesz?

Nadal mróz i oczekiwanie na lekką odwilż. Wcześniej będzie jeszcze jedna śnieżyca

:cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

zimno, ciemno, smutno i jak nie trzeba wychodzic to lepiej byc w domu
face_with_peeking_eye

Lekka odwilż. Do południa jeszcze mocno sypał śnieg. Obecnie mgła ogranicza widok na monopolowy

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Odwilż. Niestety nie w polityce

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

W polityce to roztopy piekielne.

1 polubienie

Czy taki sopel przetrwa nim sie go fachowo straci? :frowning:

To nie jest fejk.

powodz? :frowning:

Zeby z takim soplem nie spaść

1 polubienie

Jutro już weekend. Muszę polecieć po Metaxę, bo już mi się kończy.

1 polubienie