Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Aha

Ciepło i ładnie

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Ciąg dalszy pięknej pogody

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug:

Weekend jest. Gdzie alkohol?!

Pogoda dobra

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Dziś deszcz. Oczywiście w weekend

:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::beer_mug:

Taka sobie pogoda ale ważne że już nie pada. Dużo imprez dla dzieci więc jest ok

:sun_with_face::sun_with_face::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug:

Szary i deszczowy oraz duszny dzień dziecka
:hot_face::cloud::cloud::cloud_with_rain::cloud_with_rain::beer_mug::beer_mug:

Duszno jest. Trzeba dużo pić
:hot_face::hot_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Mam długi weekend bo se wziąłem piątek wolne
:hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Boże ciało i długi weekend
Po bardzo ulewnej nocy i wielu zniszczeniach przyszedł spokój
:sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Kurna!
Długi weekend i znów deszczowo!
Mogłem się urodzić gdzieś na południu Europy. W Polsce brakuje energii słonecznej. Ludzie są smutni
:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Tu jestem. Piwo masz?

Druga połowa długiego weekendu
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Dobrze, ze chociaz nadejda ulewy i silna fala zimna uderzy, bo sie naparzaja o ten Wolyn :confused:

Trochę słońca i trochę deszczu. Nawet tęcza się pojawiła co daje nadzieję na lepsze
:sun_with_face::sun_with_face::cloud_with_rain::cloud_with_rain::beer_mug::beer_mug::rainbow:

Ostatni ładny dzień przed ochłodzeniem i deszczem. Od jutra burze a potem zimno jak na czerwiec i deszczowo. I tak do piątku. Dobrze że mam w domu zapasy alkoholu
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Przyzwoity pijus nie dopuszcza do zapasów.

Duszno. Pierwsza lekka burza przeszła bokiem. Idzie ochłodzenie
:hot_face::hot_face::cloud_with_rain::cloud_with_lightning_and_rain::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Bardzo ale to bardzo deszczowy dzień
:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::beer_mug:

Poprawa pogody!
:sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug: