Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Jak trzeba do roboty iść to pogoda się poprawia
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Chodzenie do roboty jest dla niedołęgów życiowych. Zabiera to czas na picie i szerzy przebrzydłą abstynencję.

:smiling_face: robota głupota. A kto w palnik daje to zawsze się najje.

Muszę jednak mieć pieniądze by pić

I to częściowo usprawiedliwia.

Ocieplenie ale też prognozowane burze
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug:

Depresyjny dzień
:cloud::cloud::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::pensive_face::cloud_with_lightning_and_rain:

Nawet mi nie mów, że piwa nie masz…

Mam ale i tak mi smutno. Trzeba będzie wódki się napić

Ciepło. To już czwartek a więc prawie piątek a więc prawie weekend
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

W wojsku zawsze się piło

Najcieplejszy dzień lipca i weekend
:hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Leniwa sobota
:yawning_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Chcesz być zdrowy jak oborowy,
to mleko pij prosto od krowy.

Mleko ale z prądem

Za młodu kiedyś ze szwagrem i kolesiem przed pójściem na dansing ( na jedną marynarkę i krawat, które “zginęły” mojemu tacie) zaprawialiśmy w bramie litra z gwinta i popijaliśmy mlekiem, żeby na dansingu była moc. I jakoś tak mnie wyszło, że wóda się przyjmowała a mleko nosem mnie wyciekało. Tak się kiedyś bawiło a nie to co teraz. :joy:

Całkiem ładnie i ciepło
:sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Dość już tego dobrobytu. Od jutra przez cały tydzień mniej o 2-3 stopnie. I dobrze. Przyjemniej, będzie, bo odrobinkę zbyt ciepło było.

Wieje ale dość ciepło. Bardziej wiosna niż lato
:tornado::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Bardziej jesień niż lato
:tornado::cloud::cloud::cloud::cold_face::beer_mug::beer_mug: