Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Muszę mieć. Otwieracza do butelek nie noszę

Do otwierania butelek spokojnie Ci dolne jedynki wystarczą!
:winking_face_with_tongue:

I znów kapkę chłodniej. Polski klimat jest jak bombonierka. Nigdy nie wiesz co przyniesie front
:sun_with_face::cloud::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Wciąż przyjemnie. Aż żal że idą upały
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Upały są dla mocnych.

Lato jest piękne
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Od dziś do niedzieli będzie gorąco
Piwo piję
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Chabry z poligonu, chabry z poligonu,
Gdzie żołnierski trud.
Chabry z poligonu niosę ci do domu,
Bo w nich szczęścia łut.
Chabry z poligonu tobie dziś przywożę,
I aromat ziół.
Chabry, polne kwiaty, kwitną o tej porze,
Niech ozdobią stół.

@Devil nawet tego nie zna :thinking:

Upał w chu*j
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Upały są dla mocnych.

Upał ale już jutro załamanie i deszcz
To mój ostatni dzień urlopu. Następny już 28 sierpnia. 4 dni. A to dzięki temu że zakład dał wolne w dniu 31.08 za święto 15.08. Wziąłem więc 28 wolne
:grin:
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Pogoda idealna. Nawet robota jakoś tak przyjemnie minęła
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Sporo dziś deszczu ale słońca też nie brakuje
:cloud_with_rain::sun_with_face::cloud_with_rain::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

W Zachodniopomorskiem tak samo. I piwa maja dobre.

Taka pogoda mi pasuje. Żeby jeszcze jakiś długi weekend był. Dopiero od 28.08 będę miał
:sun_with_face::sun_with_face::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Gorąco dziś. Wiatr z południa
:hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Weekend czas start
:beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::cloud::cloud::sun_with_face::hot_face::hot_face:

Bój się Boga, dopiero 14.00! :slightly_frowning_face:

Szlachta pracuje krócej

Wieje dziś. W okolicy sporo zniszczeń po burzach. Na szczęście ja mam piwo
:cloud::cloud::sun_with_face::sun_with_face::tornado::tornado::tornado::beer_mug::beer_mug::beer_mug: