Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Wspomniałeś kiedyś o tym kiblu :wink:

1 polubienie

W czwartek tak miałem. Kurła żem sie wystraszył że to jakie stwardnienie albo cuś. Chyba 10 minut kuśtykałem w pozycji na Małysza.

1 polubienie

Kto z Tobą zamieszka będzie miał przegwizdane. Dobrze, że mieszkasz na parterze.

1 polubienie

Jestem miły.

1 polubienie

Wierzę, i ładny, czy śliczny, ale jesteś okupantem kibla :rofl:

1 polubienie

Można mnie wybudzić i wstanę

1 polubienie

Łaskawca.

1 polubienie

Good news.
Mam długi weekend. Jutro dali nam wolne. Że niby za jakieś święto co przypadło w sobotę.

Ale będzie :beer::beer::beer::beer::beer::beers::beers::beer::beers::beer::beers::beer::beers::beer::beers::beer::beers::beer::beers::fork_and_knife::beer::fork_and_knife::beer::fork_and_knife::beer::fork_and_knife::beer::fork_and_knife::beer::fork_and_knife::beer::fork_and_knife::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::tumbler_glass::champagne::champagne::champagne::champagne::champagne::champagne:

3 polubienia

Tylko nie umrzyj!!! :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Diabli swojaka nie ruszą…

1 polubienie

A wy frajerzy pracujcie. :wink:

1 polubienie

Sam jesteś frajer. Ja już dwa lata …ujem gruchy obijam, a kasa leci… Większa, niż niż jesteś w stanie zarobić, frajerze… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Możliwe ale na piwo mi starczy. Reszta nie ma znaczenia.

1 polubienie

Tak jest, to się liczy. Właśnie spożywam piwo i jest to najlepsze, co mogę w tej chwili robić…

2 polubienia

Alleluja!

1 polubienie

… i do przodu…

1 polubienie

No to weekend jest w TG, Bulwar Rogaty nr 66 m 6 (albo w pobliżu) a nie na terenie całego kraju. W niektórych obudziłeś nieuzasadnioną nadzieję.
Ale ja się z Tobą długoweekendowo image napiję. Z @birbant’em też image .

2 polubienia

Wypijmy za błędy.

Za Bayern. Zmasakrował Barcę 8:2.

1 polubienie

Co z tą Barcą?