Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

:joy: :joy: :joy: Uważaj, jutro też jest dzień…

1 polubienie

Wiecie, jak ten tydzień mi szybko zleciał?
Byłam mocno zdziwiona, że to już piątek.

2 polubienia

Pijany jestem.
Co tam?

1 polubienie

Jeszcze chwila, jeszcze trochę
:beer:

1 polubienie

Ide do lasu na grzyby żeby nie wpaść na jakiegoś pijanego kierowce na pasach i mu nie zorbić kuku

Grzybów chyba jeszcze nie ma

Bo od dłuższego czasu mnie tak korci żeby udowodnić że samochód możńa dogonić na pieszo i wsiąsć do środka przez szybe w trakcie jazdy

Z grzybami to jest tak:
Jak idziesz na rynek i widzisz, że ktoś sprzedaje gryzby to se myślisz “kułde som grzybki trza iść do lasu”
A temczasem powinieneś myślec “kułde przegapiłem grzyby i ktoś juz zebrał”

2 polubienia

Cóż z tego że łikend w kalendarzu kiedy za oknem buro i ponuro a termometr nie za wysoko. Jedyne co pozostało to ulokować się dziś w jakimś przytulnym kąciku z paroma kufelkami. Najlepiej w towarzystwie takich samych zasmutasów.

3 polubienia

Zasadniczo na ziemi nie występuje klimat i pogoda, które mogłyby usatysfakcjonować miłośników trunków alkoholowych choć yćć może gdzieś we wszechświecie pada z nieba piwo, słońce mruga jak światła w monopolwym a z kranu cieknie wódka.

1 polubienie

Zawsze jest okazja by wypić.

1 polubienie

A dlaczego masz taki czerwony pasek?

I to jest to co lubię.
Wiaterek wieje, słońce mocno nie grzeje, browar mam u Ciebie @Devil wygrany.
Tylko się radować i pić za zdrowie Ani :grin:

1 polubienie

Tak jakby dokonując syntezy tematu grzybobrania i picia w deszcz to chciałbym zauważyć, że w procesie fermentacji biorą udział drożdże czyli skądinąd grzyby.
Teoretycznie trzeba założyć że gdzieś tam w głebokich niezbadanych kniejach rośnie drzewo owocowe zasiedlone przez drożdże i na jesień spadają z niego butelki wódki

1 polubienie

4 polubienia

Brałbym w krzakach.
:stuck_out_tongue::cowboy_hat_face::racehorse:

Po grzyba trzeba się schylić, co w natłoku grzybiarzy niekoniecznie przyjemnie może się skończyć.
:joy:

1 polubienie

Zadowolę się tymi leśnymi ruchadełkami :blush:

A po grzyba Ci to?

1 polubienie

Po miłość.
W malinowym chruśniaku.

1 polubienie