U mnie od dwoch tygodni pogoda taka, ze dobrze ze psa nie mam, bo zal by go bylo na dwor wyrzucic
U nas dziś jakoś zimno się zrobiło. Nawet nie poszedłem się przewietrzyć. Pół godzinki temu skończyłem swoją zmianę w radiu… teraz sobie wino otworzę. Mam nadzieję, że jutro będzie cieplej, bo chcę to promo w plenerze gdzieś nakręcić…
Już mi się tęskni za psem
Mój odszedł w 2019 roku. Teraz mam takie myśli, żeby przygarnąć jakiegoś…
Ja mam tak z kotem, ale na mysleniu sie konczy niestety.
Ja niestety tez już psa nie powinienem brać. Coraz częściej wyjazdy będą, to problemy się pojawią…
Nie mam problemu z alkoholem.
Mam problem bez alkoholu
![]()
Jutro piątek czyli prawie weekend.
Wyjdę se wcześniej. J*bać system.
![]()
Ja znów pracowicie. Dwie audycje radiowe, do tego sobota pracująca. Powoli też kończę projekt muzyczny… może się uda na spacer jakiś pojechać w ładne miejsce… o ile się wyrobię ze wszystkim ![]()
Dla radiowca piątek to “żniwa” ![]()
Ja tez wracam do pracy ale rano…szczepienie.Niby mam pietra bo mam prawie 60 ale z drugiej strony,ciesze sie ze to tak sprawnie tu idzie…Co moge powiedziec wiecej??? ![]()
Podali Ci, ktora szczepionke zaordynuja?
Ja to pewnie dopiero gdzies w polowie maja sie zalapie… na pierwsza dawke.
U nas w tym tempie… to ludzie w Twoim wieku… pewnie pod koniec roku dopiero. W międzyczasie się upcha władzę, prokuratorów i resorty siłowe. Na razie pan Franciszek Pieczka… człowiek w wieku sędziwym, nadal czeka na swoją kolej. A młodszy od niego o lat 20… szeregowy poseł Jarosław… już po szczepieniu.
Juz jestem"po".
Na takie szczepienia to ja moge chodzic bez przerwy!Traktują Cie jak KRÓLA…Tu chusteczka [na moją uwage,z nerwów oczywiscie,ze to pachnie jak wódka,pol sali ryczalo ze śmiechu] tam ulotka a na koncu szpaleru,urocza pani [tyle widzialem zza maski ze miala ładne oczy!] ze strzykawką pyta czy prowadze samochod.Jaj jej na to"a gdzież bym śmial w tak donioslym momencie".I znowu śmiech ![]()
Druga szpryca 28 maja…
To wszystko jest tak zorganizowane ze az sie chce chorować!
Mamy to
![]()
Weekend się kończy
![]()
Opijam zakończenie weekenda.
Prawidłowo.
Wieczór jest długi. Jutro obudzi mnie budzik. On nie pije.
U mnie i ze mną, nawet budzik by się rozpił.
u Ciebie budzik to by sie nie rozpil. Zamarynowalbys jak sledziki i ruskim na zakaske oddal.
Dziś rano zaspałem
![]()
To poczekaj do nastepnego weekendu jak znowu czas przesuna…
Weekend w cieniu lockdawnu.
Ale alkohol kupić można. A nawet trzeba.