Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

A take pił?

1 polubienie

Będę

2 polubienia

taki to pozyje.
u mnie skonczyl sie stan wyjatkowy o 12 w nocy z soboty na niedziele. ludzie poglupieli i mysla, ze skonczyla sie pandemia.
az sie obawiam tego owczego pedu. ale ponad 18 milionow zaliczylo przynajmniej jedna dawke, wiec moze nie bedzie zle.
ludzie szaleli.
image
policja ledwo nadazala z tlumaczeniem, ze to nie epidemia sie skonczyla i myslenie nadal obowiazuje
chuciaz niektorzy nie powiem, grzecznie trzymali dystans

1 polubienie

No i jest. Dziś nieco szaro i trochę kropi ale to nic. Ważne by piwo było i dobry humor

1 polubienie

Przecież Ty się byczysz od kilku dni.

1 polubienie

No.
:grin::beer:

1 polubienie

Kupiłam wczoraj pyszny likier truskawkowy i nie mam ochoty się przyssać do niego.
Myślisz, że to ostatnie moje dni na ziemskim padole?

Niepokojące.

Jak wam mija weekend?
U mnie dopiero 2h temu się rozpogodziło. Jest słońce . Wcześniej padało od rana dość intensywnie.
Będę tak odpoczywał do wtorku. Potem też ale kapkę mniej.

1 polubienie

U mnie tak troszkę rzadko padało. Duże krople ale rzadkie. Jeszcze kapie, ale widać coraz mocniejsze słońce. Pewnie też zaraz przestanie.
Urlop masz?

1 polubienie

Taa. 7 dni zaległego.
Zostanie 26 dni tegorocznego :sunglasses:

1 polubienie

Przedtem jakoś tak nie było jakiegoś super nakazu wykorzystania zaległego na początku roku, a teraz bardziej tego pilnują.

1 polubienie

Nie mogę mieć za dużo wolnego. Nudzę się.

Już wy mnie o tej pogodzie nie mówcie, bo szambo mam od dwóch tygodni i na poprawę się nie zanosi.

1 polubienie

Hehehehehehe :smiling_imp:

Polska miała szambo ostatnie pół roku. Jeszcze w kwietniu była chujnia.

No ale jaki naród taka aura.

1 polubienie

Wpół do weekendu
:beer:

Ogromna strata.
Kierowca będzie z nią żył do końca swych dni. Powinien teraz dużo pić by zapomnieć.

Jesteście gotowi?
:beer: