Nie można. Tak, są mega wyrośnięte, wręcz ogromniaste. Już bardziej będziesz pedofilem jak oglądniesz się za 30-letnią chudziną która ma 150 cm w kapeluszu.
Diabeł wchodzi w skórę każdej istoty żyjącej
Bo już miałem wyrzuty sumienia że sie za nieletnimi oglądam.
Przecież możesz za 15latka
Kiedy mnie sie i 13-tki podobają. Teraz te dzieci są inne. Kiedyś nastolatka to była nastolatka. Dziś to już kobieta dorodna niczym prawdziwek gigant. Co one jedzą teraz że tak rosną?
Szczepionki czy coś… Zart
Chemia w jedzeniu zapewne.
Słodycze i olej palmowy.
Kurczaki i schabowego z przemysłowych hodowli…
Przeca stopa takiej 13-tki to nierzadko 40. One wyglądają poważniej od swych matek.
Myślę że ewolucja zmienia człowieka w goryle… Niedługo będą im rosnąć wlosy
Jak już ty coś palniesz
To prawda !
Pokolenie Avengers.
W lecie chodziłam po koncertach, lubie być z przodu, niestety podstawówka mi wszystko zasłoniła. Dziewczynek które maja 186 cm nie brakowało.
W zeszłym roku poszłam na rozpoczęcie r. szkolnego do podstawówki dla klas 6-8 i byłam najmniejsza. Widać że matka, dziecko PRLu
Pewnie to ciebie wzięli za uczennicę XD
Pokolenie fast food i energetyków.
Gimby w tym roku już nie ma chyba.
Od 15 roku życia można uprawiać seks. 15-latki chodzą do szkoły. Rok szkolny zaczynają też 18-latki.
19-latki jak ja mają ciąg dalszy wakacji (o ile nie chodzą do technikum lub nie są po zawodówce)
Więc zależy, czy myślisz o pięknej i eleganckiej 10-latce, czy pięknej i eleganckiej 18-latce.
Liczy się piękno a nie wiek
Nie wiem, jak u innych, ale ja na ten przykładowy przykład urodę dzieci i młodzieży widzę, ale to nie ma nic wspólnego z pociągiem płciowym. Przemknie mi przez myśl, że dana nastolatka jest ładna i to wszystko. Od kiedy wydoroślałem, to pociągają mnie kobiety tylko wtedy, gdy w jakiś sposób je nieco bliżej poznaję. Czyli znajome. I odpada tu od razu działanie samej urody.