Podatki podatki

@Devil coś fajnego muszę mieć :wink:

2 polubienia

Nie biorę kredytów. Masz tyle ile zarobisz.

2 polubienia

co do tego to nie mam zludzen, zwlaszcza, ze na czas nie wynegocjowali porzadnej w ramach unijnego budzetu (ten ma pozostac nienaryszony), a z nowego tego ochronnego pozarazowego niewiele o ile w ogole cos kapnie.
tym bardziej, ze ma to byc zwrotny, a przy obecnym zadluzeniu to banki beda ostrozne.

Pieniądze z nowego podatku zostaną w całości włączone do budżetu Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej, który w ramach swojej działalności dotuje produkcję filmów, przyznaje stypendia scenarzystom, a także współfinansuje festiwale, szkoły filmowe i kina.

Znaczy wielcy zagraniczni gracze mają polską kulturę wspierać. Będzie “Smoleńsk 2: Decydujące starcie”.
XD

3 polubienia

Oglądałeś? wiesz ze w USA był jako SF sklasyfikowany?

1 polubienie

Smolensk???

Tak. A ja bym sklasyfikował jako gniot. Tak oglądałem cały…

1 polubienie

My wzięliśmy, zabrakło nam na zakup mieszkania.

1 polubienie

Pewnie kategoria R
XD

Raczej G jak gniot

1 polubienie

Rozumiem ja do 35 lat najmowałem. Po ślubie(bez wesela jak ktoś pyta) Policzyliśmy ile mamy i gotówka na stół. Nawet nie robiliśmy przelewu. Ale 2 tygodnie jeździliśmy po bankomatach by wypłacić i banki dzwoniły z “ostrzeżeniem”

2 polubienia

Kiedy dobieraliśmy kasę na zakup nowego mieszkanka, byliśmy właścicielami innego, nadal jesteśmy, dzieciakowi je zostawiliśmy.

2 polubienia

My mamy mieszkanie po ojcu na przyszłość ale nie zastawia się gdy ktoś mieszka…

2 polubienia

My niczego nie zastanawialiśmy, zero hipoteki.

2 polubienia

Fajnie piszesz, myślisz, nie kłócisz się - to czego więcej chcieć. Fajnie było by tego nie schrzanić

1 polubienie

@kaziu , ale o co chodzi konkretnie? :thinking:

1 polubienie

Masz fajny awatar

1 polubienie

Najsprawiedliwszy będzie podatek od nieprzynależności do PIS. :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Raczej od przynaleznosci. Nikt nie lubi placic podatkow. :sunglasses:

1 polubienie

Konkretnie masz coś fajnego - inne kobiety też, dalej nie wnikam by czegoś nie popsuć

1 polubienie