@Devil coś fajnego muszę mieć ![]()
Nie biorę kredytów. Masz tyle ile zarobisz.
co do tego to nie mam zludzen, zwlaszcza, ze na czas nie wynegocjowali porzadnej w ramach unijnego budzetu (ten ma pozostac nienaryszony), a z nowego tego ochronnego pozarazowego niewiele o ile w ogole cos kapnie.
tym bardziej, ze ma to byc zwrotny, a przy obecnym zadluzeniu to banki beda ostrozne.
Pieniądze z nowego podatku zostaną w całości włączone do budżetu Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej, który w ramach swojej działalności dotuje produkcję filmów, przyznaje stypendia scenarzystom, a także współfinansuje festiwale, szkoły filmowe i kina.
Znaczy wielcy zagraniczni gracze mają polską kulturę wspierać. Będzie “Smoleńsk 2: Decydujące starcie”.
XD
Oglądałeś? wiesz ze w USA był jako SF sklasyfikowany?
Smolensk???
Tak. A ja bym sklasyfikował jako gniot. Tak oglądałem cały…
My wzięliśmy, zabrakło nam na zakup mieszkania.
Pewnie kategoria R
XD
Raczej G jak gniot
Rozumiem ja do 35 lat najmowałem. Po ślubie(bez wesela jak ktoś pyta) Policzyliśmy ile mamy i gotówka na stół. Nawet nie robiliśmy przelewu. Ale 2 tygodnie jeździliśmy po bankomatach by wypłacić i banki dzwoniły z “ostrzeżeniem”
Kiedy dobieraliśmy kasę na zakup nowego mieszkanka, byliśmy właścicielami innego, nadal jesteśmy, dzieciakowi je zostawiliśmy.
My mamy mieszkanie po ojcu na przyszłość ale nie zastawia się gdy ktoś mieszka…
My niczego nie zastanawialiśmy, zero hipoteki.
Fajnie piszesz, myślisz, nie kłócisz się - to czego więcej chcieć. Fajnie było by tego nie schrzanić
@kaziu , ale o co chodzi konkretnie? ![]()
Masz fajny awatar
Najsprawiedliwszy będzie podatek od nieprzynależności do PIS.
![]()
Raczej od przynaleznosci. Nikt nie lubi placic podatkow. ![]()
Konkretnie masz coś fajnego - inne kobiety też, dalej nie wnikam by czegoś nie popsuć