Jak dla mnie, to ona albo jest zmanipulowana przez id…tów pokroju Jędraszewskiego, albo sama jest paskudną manipulantką, która, co gorsza, sr. we własne gniazdo. Bo do faktów jej bardzo daleko, ale przepięknie gra na emocjach.
Mnie bardziej martwią pożary na terenie Czarnobyla, to już 11 dzień.
Rycerzu,jest na wp. ciekawy wywiad z Kaja Godek…A to juz jest jak nadchodząca burza…Przeczytalem i w wielu punktach sie z nią calkowicie zgadzam.Moze poza wojowaniem z tym lgtb czy jakos,bo nie widze powodu by sie tym zajmowac i dostarczac publiki jak na igrzyskach…
Niemniej…Jest to typ rozmowcy z ktorym dyskusja nie istnieje.Jest tylko walka.I co gorsza,jest to typ kobiety z ktorą NIGDY nie poszedlbym na piwo.Moj konserwatyzm nie przyjmuje takich postaw
Nieoficjalnie mówi się …, ale wcale nie byłabym taka pewna, gdyby akurat teraz nie chcieli tej ustawy przepchnąć kolanem jak zwykle “po cichaczu”. Właśnie teraz akurat, kiedy żaden powtórny “czarny marsz” nie może mieć miejsca.
Tą chorą Głodek odsunęli wówczas właśnie z powodu gigantycznego sprzeciwu na ulicach, którego frekwencji się przestraszyli. Teraz znów Kaja ma głos.
Osobiście nie mam dobrych przeczuć…
Moja druga głowa mówi że nie ma się czym martwić
Dla mnie to, co się dzisiaj w tym sejmie działo (przepraszam, ale poziom niektórych polityków - kultury, intelektu itd., jest zatrważający - nie mówię tu nawet o pani Godek, bo ją ciężko w ogóle zakwalifikować jako partnera do dyskusji, bo komuś zaślepienie już dawno chyba wyżarło mózg), w połączeniu z tym, jaka jest sytuacja (kiedy żadnego z tych tematów w ogóle nie powinno być, bo to nie czas ani na dyskusję na te tematy, ani tym bardziej na próby procedowania zmian) + jeszcze cała ta szopka z wyborami itp. naprawdę robi się BARDZO niepokojące.
kiedy zapada noc budza sie upiory
Ktoś wie na czym stanęło z tą aborcją?
Na razie forsują zmianę konstytucji. To chyba temat zastępczy…
PiSowi tez temat nie po mysli, ale taki terminarz jest prawny. Zobaczymy. Obstawiam ze skierują do komisji i nadal sie odwlecze. Przynajmniej poza wybory.
Kaja przytyła
Nie mam na to słów!!! Swołocz wzięła się za robienie dzieci. A jak potraktowano niepełnosprawnych???
Po prostu rzygam…