@ZiraaeL , Ty przecież wiesz, ze ja wszystko wiem, ale tym razem nie pomogiem ,
nijak z translatorem poradzić sobie nie mogiem
@Szczery_do_BULU, dałabym Ci za to ramkę , nadal się z tego śmieje
Opcja 10 kończy się waleniem głową w sufit.
@ZiraaeL, kilka razy sugerowałeś nam, że trzeba wytrwale dążyć do celu, cóż ja mogę więcej dodać
Dąże, dążę.
.tylko nie wiem, czy zdążę.
Nie chcesz chyba napisać, że znowu do pracy śmigasz ?
Robota, to głupota. Picie, to jest życie.
.zmykam do knajpy.
Baw się dobrze :))))
Dzięki. Zadzwonię po taryfę, jak będę solidnie nasączony.
Wiesz, że ja takie telefony odbierałam ? rozmowa ze średnio trzeźwym jest powalająca
Gdy ktoś się powala to i rozmowa z nim powalająca być musi…
Wiem do czego łobuzie zmierzasz, ale takie powalenie przez kabelki, to jak lizanie cukierka przez papierek
Raz babka dzwoni, i bełkocze, domyśliłam się ,że chce aby do niej taxi wysłać, pytam gdzie ?
…cisza w słuchawce i nagle ryk
- Tomek!!! ku***wa jak się ta knajpa nazywa?
Podasz w końcu markę, model i wersję oprogramowania, czy dalej będziesz pisał kolejne bezużyteczne posty??
To nie byłam ja Ale ja też raz z Tobą rozmawiałam "służbowo ".
Chciałaś zamówić taxi czy wcisnąć mi jakąś ofertę ?
Taxi
ksiege I-cing to przypomina, moze powinienes sie zaopatrzyc w odpowiednie monety do wrozenia?
A skąd wiesz w której korporacji pracowałam? no i my się nie przedstawiamy z nazwiska, gdyby nawet tak było, moje nazwisko zna tylko jedna osoba na forum
@Bingola , w prywatnej rozmowie napisałam do niego,że moje dane są tylko do jego wiadomości!!!
Wtedy dzwoniłam do wszystkich korporacji i do prywatnych kierowców ktorzy też mają niby taxi… Na nazwiska nigdy nie zwracam uwagi ale głos poznałam.Glowy oczywiście uciąć sobie nie dam, ale Twój glos znam i na 99% to bylas Ty.
To jesteś lepsza ode mnie, nigdy nie potrafię własnego głosu rozpoznać na filmach, nagraniach i odsłuchu.
My nie wiemy , kto do nas dzwoni, klient też nie ma żadnego obowiązku podawać danych, być może było jak piszesz.