O tak. Kocham filmy o nazistach też … I te z czasów wojny niemieckie ale nie o wojnie typu 4 pancerni a o życiu takie ogólne niemieckie XD
No to Overlord tez ci się spodoba. Horror akcji. Wariacja na temat eksperymentów mających na celu stworzenie super żołnierzy-zombie. Sporo krwi, strzelania i nie brakuje gore.
Jest też bardzo dobry film tak jakby komedia o hitlerze który pojawił się spowrotem po 80 latach i mądrze gada o współczesnym zlewaconym świecie… “er ist wieder da” ale nie wiem czy jest w polskich internetach… Warto
A tego nie oglądałem ale słyszałem.
Zajebisty ten frontier nawet lepszy od piły mechanicznej XD nasze europejskie klimaty. Lubię takie mocne europejskie kino
Oglądałam to kiedyś na niemieckim (moja nauczycielka niemieckiego miała obsesję na punkcie filmów o Hitlerze i nazistach, przez 2 lata z nią obejrzeliśmy chyba 3 lub 4, a rzadko oglądaliśmy filmy)…sam film ani mi się podobał, ani nie podobał, jakkolwiek pomysł oryginalny.
Laska nieźle ich wyruchała. Scena z piłą tarczową zajebista
Ale bardzo nierealny… Dawno nie widzialem takiego filmu też… Kilka scen w których na siłę daje się druga szansę bohaterom
Wola przetrwania jest silna. Ofiara zmienia sie w zwierzę by przeżyć.
Smoleńsk
Fajny film, część 2 już niekoniecznie