Pytamowy sondaż

@GumowaKaczka to dla ciebie
https://m.youtube.com/watch?v=jREnEORPtoA

Dobre

2 polubienia

Piękne.

2 polubienia

A cio to takiego xd

Na co ci młodzi tacy wku…ieni? XD

Na realia i politykę. Idą na wybory by mieć szansę aby to zmienić.

A spoko. Myślałem że wszystko związane z pisem i nie chciało mi się włączać

Hołownia nie jest politykiem - to taki folklor jak Kukiz. Nie ma konkretnych poglądów, programu tylko same frazesy i negacja przeciwników. Popieranie Hołowni świadczy o “niedojrzałości politycznej” :stuck_out_tongue:

3 polubienia

I taki ktoś według mnie powinien być prezydentem. A nie kolesie którzy siedzą w polityce od przynajmniej dekady i kradną kradną i kłamią i oszukują XD

1 polubienie

Popieranie Dudy tym bardziej. On na prezydenta nadaje się mniej, niż Hołownia, co udowodnił aż nadto dobitnie przez ostatnie 5 lat.

1 polubienie

nic mi ne mow one zmian nie chca
a ja walczyc o inny model brania z zycia za nie nie bede

2 polubienia

Tylko sobie za wiele nie wyobrazaj! :slightly_smiling_face:
Jedno z madrzejszych zdan jakie nadałes na tym forum!

1 polubienie

On pójdzie na wybory i wybierze Ci władzę

4 polubienia

Polska :pensive:

Ten jest głupi, ale słuchałem jeszcze “lepszych”.

Zawsze zastanawiam się jak mądrzy ludzi mogą pozwalać takim ćwokom wybierać władze. “Mądry” nie pójdzie bo go to nie obchodzi, bo nie ma na kogo głosować, bo to wszystko jedno zło, itp.

1 polubienie

Juz bodaj 3-4 razy zdarzylo Ci sie mowic dokladnie to co Korwin,biorac pod uwage takze i stare forum.
Swoją drogą,kiedy on odejdzie,albo media to zagluszą przez nawalnice komentarzy platnej chołoty albo,co bardziej prawdopodobne,odczujemy te strate bardzo boleśnie.
Demokracja zrównuje.Prawa maja nie tylko mądrzy ale i głupi.Who is who to rzecz wzgledna i nie do obrony.Jesli sie jest demokratą.
Trudno.Cos za coś.
Moja sympatia dla demokracji jest bardzo ograniczona ale takie gorzkie piguły tez niestety musze łykać.

2 polubienia

Coś źle powiedział? Xd

Sciana wschodnia zonaty z pilotem mysliwcow? Do pilotow nic nie mam, uwazam, ze sa to ludzie ceniacy zycie swoje, a przy okazji moje😜
Tylko czy bycie mezem twardej baby jest dobra referencja na prezydenta?

1 polubienie
1 polubienie