Byly kiedys quizy o jakims robactwie w ludzkich wnetrznosciach lub o innych glistach…O ile widziałem,zawsze brałem udzial.
I tego się trzymajmy.
Jeśli chodzi o historyczne tu zapodawane, to ja obserwatorem jestem, bo jak do tej pory, naprawdę, podstawowa wiedza.
16/16
Wszystkie filmy widziałam.
No nie koniecznie.
Zauwazylem ze czesto jest tam wiedza wcale nie obecna w szkolnych materiałach.A wiec?Jak to traktowac ma ktos,kto nie ryje na własną rękę?
Birbant,ryzykuje mowiac to ale odbilismy od średniej,i Ty i ja,kazdy w swoim temacie.
Zaraz mi ktos przywali z uwagi na zarozumialstwo…
Ale chodzi mi o to ze wystarczy w czymś siedziec,czasem po uszy,aby troche tracic kontakt z rzeczywistością
Bo to co dla nas jest czymś wyjatkowym dla innych pozostanie jedynie rozrywką lub nawet ekstrawagancją…I tak rodzą sie co najmniej,dwa swiaty.Trudne do pogodzenia.
Klaniam sie Waćpannie,z uznaniem!
16/16
Z tej szesnastki obejrzalem 3.
KIlkanaście lat temu, za czasów VHS i DVD, prowadziłem na niemieckiej ziemi polską wypożyczalnię kaset video.
.niektóre okładki do tej pory śnią mi się po nocach.
Ja filmowa jestem
Zgadzam się. Pisząc; podstawowa, nie miałem na myśli szkolnej, tej z podręczników. Podstawowa, dla bardziej się interesujących.
Powyżej zapodałeś wątek, który Tobie jest znany, a ja czytając go, jedynie zaplusować mogłem i tyle mej wiedzy w tem temacie. I to mam na myśli.
Bylabys zayebistym przeciwnikiem w Wielkiej Grze!
To zrob to dla mnie i posluchaj.O ile mozesz,głosno.
Tutaj nieskromnie muszę się zgodzić
To, że będę tego słuchał, postanowione wcześniej. A później się odniosę.
Brawo Ty! To lubie.Znać swoją wartość!
A musze Ci powiedziec ze mi imponujesz w tym temacie ktory nie dość ze jest"rozpiety",ze róznymi prawami sie rządzil na przestrzeni lat to jeszcze zwyczajnie,jak to bywa w kulturze masowej,jedno sie podoba a co innego juz niekoniecznie.Tobie to najwyrazniej nie przeszkadza.Bomba!!!
To kujon.
Dziękuję
Różna tematyka filmowa mnie interesuje, chętnie zasiądę przed dramatem psychologicznym, jak też przed wojennym, czy filmem animowanym.
Filmy to dla mnie temat rzeka.
Wnioskuje o kolor.
Uzasadnienie:
rezultaty,stosunek do tematu,wiedza,entuzjazm!
podpisano:
Niezalezna komisja doceniania wyrastania ponad przecietność.
PS.Jeszcze sie spotkamy
Popieram!
Pozwolę nieśmiało złożyć swoją parafkę po petycją - wnioskiem.
Wiecie jakie to uczucie przyznawać SOBIE kolor…paskudne
A czy kolega nie miał 15 punktów w tem quizie? To wiecej, niż 13.