Quiz dla Collinsa!

Byly kiedys quizy o jakims robactwie w ludzkich wnetrznosciach lub o innych glistach…O ile widziałem,zawsze brałem udzial.

3 polubienia

I tego się trzymajmy.
Jeśli chodzi o historyczne tu zapodawane, to ja obserwatorem jestem, bo jak do tej pory, naprawdę, podstawowa wiedza.

2 polubienia

16/16
Wszystkie filmy widziałam.

3 polubienia

No nie koniecznie.
Zauwazylem ze czesto jest tam wiedza wcale nie obecna w szkolnych materiałach.A wiec?Jak to traktowac ma ktos,kto nie ryje na własną rękę?
Birbant,ryzykuje mowiac to ale odbilismy od średniej,i Ty i ja,kazdy w swoim temacie.
Zaraz mi ktos przywali z uwagi na zarozumialstwo…
Ale chodzi mi o to ze wystarczy w czymś siedziec,czasem po uszy,aby troche tracic kontakt z rzeczywistością :wink:
Bo to co dla nas jest czymś wyjatkowym dla innych pozostanie jedynie rozrywką lub nawet ekstrawagancją…I tak rodzą sie co najmniej,dwa swiaty.Trudne do pogodzenia.

3 polubienia

Klaniam sie Waćpannie,z uznaniem!

2 polubienia

16/16

Z tej szesnastki obejrzalem 3.
KIlkanaście lat temu, za czasów VHS i DVD, prowadziłem na niemieckiej ziemi polską wypożyczalnię kaset video.

.niektóre okładki do tej pory śnią mi się po nocach.

2 polubienia

Ja filmowa jestem :wink:

3 polubienia

Zgadzam się. Pisząc; podstawowa, nie miałem na myśli szkolnej, tej z podręczników. Podstawowa, dla bardziej się interesujących.

Powyżej zapodałeś wątek, który Tobie jest znany, a ja czytając go, jedynie zaplusować mogłem i tyle mej wiedzy w tem temacie. I to mam na myśli.

2 polubienia

Bylabys zayebistym przeciwnikiem w Wielkiej Grze!

3 polubienia

To zrob to dla mnie i posluchaj.O ile mozesz,głosno.

2 polubienia

Tutaj nieskromnie muszę się zgodzić :wink:

2 polubienia

To, że będę tego słuchał, postanowione wcześniej. A później się odniosę.

1 polubienie

Brawo Ty! To lubie.Znać swoją wartość!
A musze Ci powiedziec ze mi imponujesz w tym temacie ktory nie dość ze jest"rozpiety",ze róznymi prawami sie rządzil na przestrzeni lat to jeszcze zwyczajnie,jak to bywa w kulturze masowej,jedno sie podoba a co innego juz niekoniecznie.Tobie to najwyrazniej nie przeszkadza.Bomba!!!

3 polubienia

To kujon. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Dziękuję :kissing_heart:
Różna tematyka filmowa mnie interesuje, chętnie zasiądę przed dramatem psychologicznym, jak też przed wojennym, czy filmem animowanym.
Filmy to dla mnie temat rzeka.

3 polubienia

Wnioskuje o kolor.
Uzasadnienie:
rezultaty,stosunek do tematu,wiedza,entuzjazm!

podpisano:
Niezalezna komisja doceniania wyrastania ponad przecietność. :rofl:

PS.Jeszcze sie spotkamy :rofl:

3 polubienia

Popieram!

3 polubienia

Pozwolę nieśmiało złożyć swoją parafkę po petycją - wnioskiem.

2 polubienia

Wiecie jakie to uczucie przyznawać SOBIE kolor…paskudne :wink:

1 polubienie

A czy kolega nie miał 15 punktów w tem quizie? To wiecej, niż 13. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie