Jeszcze nie raz się okaże…
Też tak myślę…
Wally Gator.
1/1
Chetnych do quizow jest w ogóle coraz mniej.Zawieszam zabawe przynajmniej do 10.02…
No i mozesz szykowac sobie kolorek bo nie zanosi sie na zmiany
Jak widac,oplacalo sie oglądać
@collins02
Ja tez coraz mniej chetna
Bo coz latwiejszego niz napisac np: komplet, albo 12/12, 10/10, albo…
I juz sie jest expertem
A kto szybszy temu najlepsza odpowiedz
A ten twoj quiz niestety niedostepny. Klikam i klikam i nic. A szkoda, bo z twoich quizow mozna sie przynajmniej czegos nauczyc
Sprawdzilem i nie mam pojecia,dlaczego jest u Ciebie niedostepny…Klikaj w to co w ramce na niebiesko!
Kliknelam jak poradziles i rzeczywiscie sie udalo
Nie udawalo sie tylko przy probach otworzenia linka w osobnym tabie
Moje gratulacje. Quiz bardzo dobry!!!, nawet dla mnie, choc zoologia raczej do moich zamilowan nie nalezy. Ale dowiedzialam sie paru rzeczy i sa to wiadomosci naprawde ciekawe i nawet sporo (jak na mnie) wiedzialam
@birbant
Na drugim to chyba ja jestem - i to jest niemale zaskoczenie dla mnie
Jak to czlowiek nieraz sie od dzieci uczy (syna interesowaly zwierzeta wiec ogladalam z nim filmy nawet dokumentalne na ten temat)
Jaki masz wynik? To, że wygrałaś ze mną, wybaczam.
Mam zaufanie do tego grona osób, które biorą udział w quizach. Sam nie oszukuję, to i mnie nie oszukują.
@birbant
@collins02
No dobra,odstapie od swoich zasad i pochwale sie tym razem wynikiem
Mam 10/13, ale najwazniejsze, ze jest to, ze 10 faktycznie wiedzialam. Tych 3 nieznanych nie udalo mi sie ustrzelic
A synowi podziekuje za zoologiczna edukacje
Domysliłem sie skoro wspominałaś o podium
Ten quiz trafil w moje zainteresowania. To co nie wiedziałam zaznaczalam wlasnie to co najmniej znane…licząc ze nieprzypadkowo tam się pojawiły.
No to masz kolorek.
Choc tak naprawde hipcio takze bardzo niebezpieczny…a moje koty (5) tez zyją w stadzie.
A już myślałem, że żaden kujon się nie ujawni.
@collins02 teraz masz jeszcze mozliwosc od siebie zaznaczyc najlepsza odpowiedz klikajac pod wybranym postem w swoim pytaniu.
A i na hipcia latwiej trafic niz na leoparda na przyklad.
Jestem pod wrazeniem.Uwazalem ze quiz mi sie udal ale ze nie byl trudny.Niemniej wydawalo mi sie ze 3 pytania mogly byc wysoko zawieszona poprzeczka…No ok. Bede teraz o Tobie pamietal!