@efka Nic mi to nie mówi. Nieaktualny jestem.
Nie mam bladego poecia kim jest Radek.Ale kim by nie byl,ja pytalem o ikony przynajmniej 3 pokolen.
Nie mowiac juz o tym ze pani Krystyna Loska mowila o tym tak w Sopocie jak i w Opolu.A ze przy okazji spotkania ze Zbigniewem Gornym,to juz inna sprawa.
To nie ja stworzylem obowiazujace opcje.Ba!Od Ciebie nauki pobierałem
To akurat psikus z mojej strony…
Pomimo zmęczenia i deszczowo burzowej pogody, udało się, tylko 3 razy strzelałem na ślepo - coś wiedziałem ale mętlik i oczopląs góra dół w połowie pytania nie ułatwiał odpowiedzi. Pierwszy raz 10/ 10
Twój gust jest lepszy, niż mój.
To piosenkarz …
Jak disco polo, to nie piosenkarz, tylko wydawacz dźwięków. Nazywając go piosenkarzem obraża się piosenkarzy, Nawet, choćby go miliony wielbiły, zdania na ten temat nie zmienię.
Nie ma czegoś takiego, jak lepszy czy gorszy gust!
Słuchamy tego, co nam w duszy gra.
Jo ruchliwe dziewce jezdem, to i takiej muzyki lubię słuchać
Ale żartować jeszcze wolno?
Mi się wnętrzności wywracają…
Na przyszlość…
Temat muzyczny,filmowy czy jakikolwiek inny…Jesli mój i jesli stwierdze ze znowu ktoś sadzi kupy z disco polo,natychmiast zamykam temat.O ile moderator bedzie pod ręką.Prosze sie wiec nie dziwic i radze zapamietać.
Jak sie nie podoba,proponuje tworzyc własne wątki.Tego zdaje sie,nikt nie zabroni.
@efka wyraziłem swoją opinię i nic ponad to. To, że ja czegoś nie lubię, nie jest obowiązujące dla innych.
Luzik. Kończę rozmowę.
Nikt!!! mi nie narzuci swojego gustu, chyba, że trafi
Od narzucania stylu czy tematu jest AUTOR pytania.
Już masz prawie czysto. Sama pousuwałam swoje teksty.
Nawet osiem!
No to chyba mieścisz sie na podium
A Ty nie zapomniałaś wystartować?
No juz startuje, faktycznie nie wystartowalam