Już nie… Już obok podium. Trzy osoby były lepsze, ale nie płaczę z tego powodu. Nigdy nie przepadałam za rywalizacją, więc przeboleję nawet najostatniejsze miejsce
Na podium się nie trzeba wyrywać, bo jeszcze każą bisować
Miejsce drugie jest na razie,exequo.Ty masz trzecie.
Ja też mam chyba trzecie… od końca To się tylko człowiek cieszy, że sedes ma własny chociaż się na generałach nie zna.
No to teraz lecimy od starszego szeregowego z quizami…
Nie…Teraz troche filmowych wspomnień
Przyjadę z Gryfic, bo teraz wyjeżdżam z córką, to przystąpię do walki…
11/12, żle zespół generał
zyskujesz wiedzę
Zespoł GeneraL
Serio nie pamietasz???
3 dziewczyny plus on jeden i poza tym,typowy band.Troche taki zwiastun Familia Neoton.Pare fajnych piosenek ale “generalnie” bzdet.
Wydali płytę dla Polskich Nagrań
to za eee, dobrze ci idzie i świetnie sobie radzisz. Niewątpiłem że jesteś zdolna, i jesteście zdolni jak się chc
Nie mogło być inaczej! Quiz świetny, gdy myślałem o nim to układałem podobne pytania (zwłąszcza z tematów filmowych)
Płytę General miałem. Taki raczej POP z kilkoma przebojami (jeden to nawet zawędrował gdzieś wysoko na liście przebojów w UK)
8/12…
Tak też przewidywałem co do Ciebie.Z tymi filmami to trudna sprawa.Malo jest"generałów" w tytułach…
Płyte też miałem ale…nie lubiłem tej grupy.Owszem,Węgrzy wówczas taki pop rock mięli na znacznie wyższym poziomie od nas ale…Mimo wszystko z tych kapel które nagrywałem i czasem kupowałem płyty,General lubiłem najmniej.
Trochę tych filmów było. Oprócz tych z quiz była jeszcze “Noc generałów” notabene kręcona w Warszawie no i Generał NIl
No własnieeee!!!Nie mogłem sobie przypomnieć o tej Nocy generałów…A oglądałem rok temu…
O świetnym Nilu,zapomniałem…Brawo Ty.
“Noc generałów” powtórzyli wczoraj po raz kolejny, na ITV-4
Akurat ten film, leci tutaj o wiele częściej niż nawet kiedyś,w Polsce.
Teraz zauważyłem…Nie wiem jak to było w UK ale z pewnością ich jedynym anglojęzycznym hitem w Europie było"Everybody Join Us"
Dokłądnie!