Majteczki w kropeczki
Ja o różyczce
I Ty próbując być dowcipny też o różyczce …
Przepona mu wydziwia kwiatu pachnącego
jak nazwać to zadanie, pomóż mi, kolego.
Zła kolejność!
Pięknego kwiatu beka
Wysypka dopadła człowieka
Tu można sobie modyfikować do woli.
Bo to kalambur odwrotny, mój, chyba, wynalazek…
A z wysypki coś wycieka…
Wy (syp) ka to nadaje się na kalambur szufladkowy …
Na zwykły też, już mam go pod deklem.
Beka nie kojarze, chyba, ze z beczka śmiechu?
Co do kwiatka? Jesli da sie z tego zrobic konfiture i film? I nie ma jej bez kolców?
A po piwie, to co się robi…, aa?
Beka piwa w kącie stojała,
a okonek się nie bojała.
Wypiła piwa z 5 deka,
a teraz po piwie tem beka
Beknelo się? Lat tego co nazywaja wypuszczeniem gazow z gornej czesci ciala nie slyszalam.
@Bingola Nie jestem farmaceutką, ale przez 10 lat sprzedawałem leki, suplementy i cały asortyment około medyczny. Essentiale jest dobrze reklamowane i dobrze się sprzedaje. Ostropest plamisty zaraz na 2 miejscu.
A czy lek na nadciśnienie dokładnie zawierający metoprolol o przedłużonym działaniu 47.5mg 1 tabletka dziennie może wpływać na wyniki prób wątrobowych w ciągu 10 dni mój wskaźnik ALAT wzrósł o 60 jednostek, GGT ten sam poziom ASPAT o 10 jednostek, reszta wskaźników jak Biluribina całkowita, fosfataza zasadowa ALP, albumina w surowicy w normie.
@KonradD Nie jestem lekarzem. Nie znam się na tym. Można poczytać o skutkach ubocznych w ulotkach leków a najlepiej udać się do lekarza po poradę w tym temacie.
Przede wszystkim - nie ma cudownej tabletki dzialajacej natycgmiast. O wynikach leczenia mozna mowic po kilku tygodniach a nie dniach.
A wartoba narzad kaprysny, jesli sa jakies problemy to nie od tabletek a od USG zacząć.
I diecie się przyjrzec - bo to nie tylko piwo…