Regulamin

Yyyy ale wy też wchodziliście tensorowi i tęczy do łóżka. Nie mówię konkretnie kto. Chodzi o sam fakt. Hipokryzja.

1 polubienie

Człowieku. Ja nawet nie wiem kim jest jakaś tęcza i co ma wspólnego z tensorem. Nie było mnie na starym pytamy prawie rok. I guzik mnie obchodzi co kto robi w swoim lozku. Devil jesteś kolejnym spamerem którego nie trawie. Upominac Cię wczoraj tez trzeba bylo i jakos nie docieralo

1 polubienie

Jesteś dokładnie taka sama. Żywisz się konfliktami. Nie dajesz za wygraną. Karmimy się nawzajem. Show must go on.

Nie sadze, by ktokolwiek chcial mu do lozka wchodzic…

3 polubienia

I bardzo dobrze… Mam niekorzystny regulamin korzystania z usług bankowych, ale dzięki Wam on został właśnie odwołany zgodnie z punktem 29 :stuck_out_tongue_winking_eye: . Ktoś by pomyślał, że to się odnosi do forum… ale przecież wcześniejszych nie było :wink:

Rozwaliles system. Nie ma co więcej nawet komentować :slight_smile:

1 polubienie

Sama reakcja na info że będzie miał dziecko była nie na miejscu. Fałszywa. Życzycie mu jak najgorzej bo kiedys się wydurniał. Wasze nastawienie jest złe odkąd tylko pojawil sie tutaj jego nik. Nic nie musiał gadać.
Resztę napędziliście sami przez karmienie.

byly proby stworzenia czegos zblizonego do tymczasowego regulaminu - punkt 29 sankcjonuje tylko ten stan - a nie wiedzialam, ze Twoj bank jest uzytkownikiem tego forum :crazy_face:

1 polubienie

Jest razem ze mną :stuck_out_tongue_winking_eye:
A tak przy okazji: Dlaczego mam informację w temacie, że jakiś użytkownik, który modem nie jest, zamknął mi temat?

prawdopodobnie blad systemowy - lub pomylka.
juz odblokowane?

Poprosili o wsparcie , na Ciebie łobuzie 3 moderatorow to mało.

1 polubienie

Tak, Ty odblokowałaś, ale ja widzę który użytkownik zamknął temat i ja bym raczej nie zrzucał tego na błąd systemowy, tylko sprawdził jak to się stało.

1 polubienie

A co, przestraszyłes się?