Serwis sportowy 24

6:1 Oby tak dalej…

@birbant faktycznie jest cos podobnego do VAR

Dobrze idzie. 4:1.

Zle sie dzieje w państwie duńskim …

2:0. :+1: :+1:
Krótko i na temat.

1 polubienie

Yuppie!!!
Idę spać

Walczyła.Ale dawno juz takiej bezradnosci nie widzialem.Taka zawodniczka której juz tylko modlitwa pozostawala…
Iga zapedza do kąta bez cienia litości.
Wielka sprawa!
A że jest ambasadorem co sie zowie,jest jeszcze piekniej :wink:

1 polubienie

Na tym poziomie,to juz sportowa miazga.Iga a reszta swiata to jak odkrywanie innego kontynentu.A tam trzeba by uczyć dopiero,co to tenis…
Dziwna sprawa…Wydawalo mi sie ze juz bardziej przypierdzielic sie nie da,ze zeszły rok był topem na miare wiliamsowego mutantu.
Bląd.
Iga wkrótce coś przegra,nie raz i nie dwa ale to JAK ona wygrywa…Fucking helll.No co ja mam powiedzieć…
Obym do końca życia byl tak bezradny :wink:

1 polubienie

Sponiewierała putinówkę, jak należy.

A w finale przydała by się powtórka z rozrywki. Drugi Stuttgart gabarence uskutecznić.

1 polubienie

Polska-Rumunia po dwóch tercjach,4:1!
Elita na wyciągnięcie ręki… :star_struck:

Ale w czym? Z ta Rumunią?
Alcaraz zaraz gra. Żałoba narodowa jak przegra.

Zaczyna się :stuck_out_tongue_winking_eye:

W hokeja.Wygrali 6:2 i po 22 latach,awansowali do elity.

2 polubienia

Duch w narodzie odżywa?

Ona podobno po swoim starym 13lat starszym, bo on tak zachwala tego łobuza :face_with_raised_eyebrow: Ale Igunia jej pogoniła co trzeba :joy:

Oni juz kilka razy byłi blisko awansu ale w hokeju bez przerwy zmienialy sie przepisy dotyczące spadko,awansow czy podzialu na grupy,czesto nie wolne odirytujących absurdów…Za Brytyjczykami zawsze toczyliśmy wyrównane boje ale z Włochami nie wygraliśmy od dawna,tak ważnego meczu…

Włosi i hokej? Dobra od czasu jak lord Kilianin przeszedl na zawodowstwo?
A swego czasu zobaczylam uzdatnianie boiska przy pomocy traktora z obciążonym kamieniami materacem i jak zamowilam whisky bez lodu i podali w koniakowce? Logika kocimi ścieżkami chodzi.
Alcaraz w końcu wygra?

To cala historia.
Wlosi to klasyczny przykład ekipy za słabej na elitę i zbyt silnej dla drugiej dywizji.To spadają,to awansują…My w latach 70-tych byliśmy w identycznej sytuacji…
I wtedy byliśmy o klasę lepsi od Włochów…
Pamiec ludzka jest trudna do pelnego zrozumienia ale…Pamietam jakiś zwycięski mecz naszych z Włochami…Było 4:1 a bramkę dla Włochów strzelił Renato Betoni.U nas to były czas Tadeusza Obloja,braci Goralczykow czy Walentego Zientary.W bramce Andrzej Tkacz lub Walery Kosyl…Byliśmy regularnie 5-6 drużyna świata ale licząc bez Kanadyjczyków którzy przez lata nie startowali w mistrzostwach z uwagi na ważniejszy dla nich, puchar Stanleya

2 polubienia

Ale czasy, o ktorych piszesz? Sztucznych lodowisk w Polsce bylo jak.na lekarstwo. Basenow krytych jeszcze mniej.

Nie wiem jak z basenami ale lodowiska były.W końcu mieliśmy 2 pełne ligi…
Za to do dzisiaj nie ma w Polsce obiektów rangi mistrzowskiej ,sztucznych torów do sanek i dla bobsleistów…Jest chyba tylko naturalny tor w Krynicy…

1 polubienie