W końcu zmęczyła się, nic dziwnego, w jej kraju jada się tylko ziemniaki…
To jeszcze nic pewnego ale Iga,przynajmniej chwilami, wyglada lepiej…Nie tak jak w pierwszym secie.
Mamy 3:3!
3:3. Ale jeszcze się nie cieszę.
3:4.
I znowu gem o życie…
oh fuck…
3 ataki serca się szykują…
Pozamiatane.
Dobrze, że to nie Grand Szlem
Pod względem emocji, niesamowity mecz! Było tu wszystko co najważniejsze a poziom sportowy,takze obecnie,niedostepny dla innych pan…
Sabalenka byla odrobine lepsza.Latwiej wygrywała swoje szanse.Lepiej serwowała…Nie wiem jak statystyki błędów ale chwilami cholery można było dostać przez minimalne dosłownie,chybienia.
Gdyby to był mecz do 3 wygranych setów,kto wie.
A tak Sabalenka utrzymała się na powierzchni choć po drugim secie wydawało się ze Iga już jej nie wypuści…
Ciekawe kto wygra następny turniej i jaka będzie para finałowa
Co one zrobią z tymi milionami? To jest niemoralne, żeby zawodnikowi reprezentującemu wojennego terrorystę pozwolić zarobić takie pieniądze
Mam traumę.
A tak ładnie Idze żarło…
No, ale choć
Alcarazawi przyżarło, ale umeczyl się mocno.
Rzym,juz niebawem…
Do Magdy Linette i Igi Świątek,dolaczyla właśnie Magda Frech która przeszła dwustopniowe eliminacje.
6:1;6:2 z Polina Kudermetowa,moze cieszyć.Polka jest wyżej w rankingu ale siostra tej bardziej znanej,Kudermetowej,podobno potrafi grać…
Coz,dzisiaj podobno tego nie było widać
Brawo Magda!!!
Trzeba by było założyć następny serwis. Jakbyś był uprzejmy…
Wpadłem tylko na chwilę oddechu w czasie bardzo interesującego mnie zajęcia.
Jutro się uaktywnię na forum.
Jestem w pracy a poza tym, nikogo to nie obchodzi i pora zacząć szanować swój czas
Ok. Jutro sprawę się załatwi, bo dziś i nie będę miał czasu na dłuższe pisanie. Miłej pracy, a i ja spadam.