Słabo dziś z pytaniami

Jutro znowu 30 stopni?
Dobrze, że to handlowa niedziela, to jakoś przetrwam latając po sklepach :wink:
U mnie bardzo podobnie

4 polubienia

To z tej okazji golnijmy sobie i nie bądźmy zazdrośni,że w jakiś Hiszpaniach czy innych peryferiach ciepełko będą mieli.
:rofl:

3 polubienia

U mnie nie spada poniżej 30 od maja. I przyszły tydzień też się nie zanosi.

3 polubienia

No to niech sobie mają swoje ciepełko. Nie będziemy zazdrościli. Niech się opalają :smiley:

3 polubienia

Zapowiadają kłopoty z opałem i jego ceną, więc może to i dobrze, że masz ciepło?

3 polubienia

Ale mi opał nie jest potrzebny.

2 polubienia

Nie ma sie co cieszyć. To będzie jatka jak bombelki z opalonymi madkami ruszą do ataku :scream:

3 polubienia

Co Wy z temy stopniamy? U mnie w tej chwili 14C. Od trzech dni temperatura w dzień nie przekracza 22C i to jest max, bo wieczorem robi się normalnie zimno.

5 polubień

Ty sobie pewnie taką fajną pogodę załatwiłeś gdzieś po znajomości, a my takich znajomości nie mamy :anguished:

4 polubienia

Nie, Gdybym miał takowe, obstalował bym cieplejsze wieczory i ranki, bo za dnia jest ok.

3 polubienia

Tu po sloncu chodza tylko osly i turysci…

3 polubienia

Ale i tak masz dobrze. Wieczorem i rano możesz na siebie zarzucić coś cieplejszego i nadal masz fajnie.
A ja w upały, to już nawet nie za bardzo mam co z siebie zdejmować.

4 polubienia

Znam fajniejsze powody do zdejmowanie z siebie ciuchów… :stuck_out_tongue: :innocent:

3 polubienia

No wiem, że masz najgorzej, bo najgoręcej. :wink:

1 polubienie

Taaaak? Są jakieś jeszcze fajniejsze od upału??? :astonished:

1 polubienie

Jeszcze tylko dziś… ja już dawno padłam!

2 polubienia

Tak, wiem. Jutro ma być chłodniej. Nie padłam, ale też już bym chciała, żeby było odrobinkę chłodniej.

2 polubienia

Jakos dziś dopiero 30 stopni. Rzesko, ze az chce sie zyc. I cisza. Sezon sie skonczyl, teraz przyjdzie czas na emerytow, a ci z patriotyczna piesnia na ustach nad ranem z imprez nie wracają :wink:

2 polubienia

Tak. I one są niezależne od pogody… :stuck_out_tongue: :innocent:

1 polubienie

Tak,np.komisja wojskowa :wink:

3 polubienia