Jutro znowu 30 stopni?
Dobrze, że to handlowa niedziela, to jakoś przetrwam latając po sklepach
U mnie bardzo podobnie
To z tej okazji golnijmy sobie i nie bądźmy zazdrośni,że w jakiś Hiszpaniach czy innych peryferiach ciepełko będą mieli.
U mnie nie spada poniżej 30 od maja. I przyszły tydzień też się nie zanosi.
No to niech sobie mają swoje ciepełko. Nie będziemy zazdrościli. Niech się opalają
Zapowiadają kłopoty z opałem i jego ceną, więc może to i dobrze, że masz ciepło?
Ale mi opał nie jest potrzebny.
Nie ma sie co cieszyć. To będzie jatka jak bombelki z opalonymi madkami ruszą do ataku
Co Wy z temy stopniamy? U mnie w tej chwili 14C. Od trzech dni temperatura w dzień nie przekracza 22C i to jest max, bo wieczorem robi się normalnie zimno.
Ty sobie pewnie taką fajną pogodę załatwiłeś gdzieś po znajomości, a my takich znajomości nie mamy
Nie, Gdybym miał takowe, obstalował bym cieplejsze wieczory i ranki, bo za dnia jest ok.
Tu po sloncu chodza tylko osly i turysci…
Ale i tak masz dobrze. Wieczorem i rano możesz na siebie zarzucić coś cieplejszego i nadal masz fajnie.
A ja w upały, to już nawet nie za bardzo mam co z siebie zdejmować.
Znam fajniejsze powody do zdejmowanie z siebie ciuchów…
No wiem, że masz najgorzej, bo najgoręcej.
Taaaak? Są jakieś jeszcze fajniejsze od upału???
Jeszcze tylko dziś… ja już dawno padłam!
Tak, wiem. Jutro ma być chłodniej. Nie padłam, ale też już bym chciała, żeby było odrobinkę chłodniej.
Jakos dziś dopiero 30 stopni. Rzesko, ze az chce sie zyc. I cisza. Sezon sie skonczyl, teraz przyjdzie czas na emerytow, a ci z patriotyczna piesnia na ustach nad ranem z imprez nie wracają
Tak. I one są niezależne od pogody…