Słabo dziś z pytaniami

Za poślednie ziobro powiesić to zero,
– fajtaj se nóżkami , ty ziobrza przechero.

4 polubienia

Przeciez ma straszyć a nie wprawiać w dobry humor :joy:

1 polubienie

Chyba jednak jesteście martwi

Pewnie chciałbyś, byśmy rozprawy naukowe pisali a my sobie żarty stroimy i to Cię wkurza? :smiley:

1 polubienie

https://www.tiktok.com/@martastolarczuk_/video/7113954366423338245?lang=pl-PL
Masz tu na pociechę Devilek. Że też ja nie wpadłam na pomysł machania cyckami na tiktoku tylko wtedy go nie było…to gdzie miałam machać?

3 polubienia

Kolezanko w stanie postepojacej depresji ogladanie tiktoka moze spowodowac niebezpieczne pogorszenie stanu zdrowia :smile_cat::smile_cat::smile_cat:

2 polubienia

Świat hołduje marności. Wiadomo, że młoda dziewczyna jest ładna a jak widać na obrazku lepiej się nie zmęczyć w pracy, bo jeszcze się okaże, że człowiek się za bardzo stara a premii nikt nie ma zamiaru płacić…więc lepiej od razu postawić na cycki :woman_genie:

2 polubienia

Przy Twojej kreatywności mogłaś wymyślić, coś, co byłoby jeszcze lepsze od tiktoka.
Nunu - coś Ty za nick wymyśliła? Tłumaczenie całej stronki wrzuciłam, bo chciałam przeczytać po polsku tekst tych ukraińskich kołysanek i mało nie spadłam z fotela jak przeczytałam tłumaczenie |Twojego nicka. Sama zobacz.

Pragnę tylko nieśmiało zauważyć, że siostrze zakonnej nie wypada machać tym czy owym. :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy: :innocent:

2 polubienia

W jakim to języku? Wybrałam taki, bo mi wtedy jak wybierałam ciągle tak paluszkiem wygrażał ktoś…

1 polubienie

Nasze nicki po przetłumaczeniu.
image
image
image
image
Przesyłanie: image.png…
Przesyłanie: image.png(1)…

Inne na tej stronie są takie same.

Nunu, jeden z Notajów, koczowniczego plemienia podróżującego po Freljordzie, nauczył się od swojej matki, Layki, że za każdą rzeczą kryje się historia. Razem zbierali opowieści, które Layka przemieniała w piosenki.

1 polubienie

Tłumacz mi tłumaczy na polski ale nie mówi z jakiego języka (języków) to tłumaczenie/tłumaczenia.

1 polubienie

Nunu to osoba wrażliwa i introwertyczna, łatwo robiąca karierę zawodową, bardzo zainteresowana sprawami duchowymi. Potrzebuje wyciszenia i szukania odpowiedzi w sobie, stąd skłonność do medytacji i okultystyki. Ma silne zainteresowanie duchowością czy filozofią. Nunu to indywidualista, potrafi działać samodzielnie i niezależnie. Nunu często trafiają się duże parapsychiczne zdolności.Nunu to Introwertyk. Nuna wypełnia ciekawość świata, potrzeba wiedzy o nim.
Umysł analityczny i wnikliwy.
Nuna cechuje przeczulenie na punkcie prywatności i niezależności.
Uważa, że nie należy kierować się emocjami, ponieważ są one zbyt nietrwałe, a uzewnętrznianie ich osłabia.
Nunu stara się wszystko przemyśleć.
Nie reaguje spontanicznie, zwłaszcza w zaskakujących sytuacjach stara się odsunąć na bok, a potem dopiero przeżyć wszystko w samotności.
Często Nunu jest przez to nieświadomy swoich prawdziwych uczuć. Potrafi podejmować na chłodno trudne decyzje.

3 polubienia
1 polubienie

Pewna _ _ _ _ _ pani
Zobaczyła _ _ _ _ _
Zamiast bać, się śmiała
Od ucha do ucha …

Hie hie …
Ale wymyśliłem anagram …
Z rysunkiem!

5 polubień

Nawet ja problemu nie mialam :wink:

2 polubienia

To w nagrodę dam Ci jeszcze do rozwiązania miejsce, gdzie go zobaczyła -

na _ _ _ _ _

No i ten, którego zobaczyła miał wiesz co?

Krew!
A gdzie?
Na _ _ _ _ _ !
To dopiero dziwne no nie?

3 polubienia

Fajna
:stuck_out_tongue:

1 polubienie

Fajne te anagramy. :smiley:

2 polubienia

Cycki są dla niemowlaków, takie hm saturatory za free mlecznych napojów. W starszym wieku polecam Lego

1 polubienie