Słabo dziś z pytaniami

@Devil , to od upału coś Ci się w łepetynie porobiło, że według Ciebie onuce są lepsze od użytkowników forum?
Biedactwo. :worried: :upside_down_face:

4 polubienia

Jakaś motywacja musi być

2 polubienia

To nie tak się motywuje. Pochwały działają skuteczniej.
Byłeś w wojsku?
Pamiętasz pochwałę wzrokową, która polegała na lekkim uniesieniu brwi przez pana kaprala?
We mnie nagana wywołuje ośli upór, a pochwała jednak motywuje :joy:

3 polubienia

Nie byłem. Na studia uciekłem.

3 polubienia

To nie miales “wojska” na studiach?
Ale, fakt ja z pokolenia, które mialy to obowiazkowo 1 dzien w tygodniu przez rok. Jedyne czego się nauczylam to spac z otwartymi oczami :joy::joy::joy:

3 polubienia

Niczego nie miałem. Rok później weszło wojsko zawodowe. Dla chętnych. Jeszcze wtedy tyle nie piłem

3 polubienia

To tak witacie człowieka zapracowanego i zmęczonego chcącego coś poczytać przy browarku?!

3 polubienia

Co? W koncu flaszki odniosles do sklepu i zastaw odzyskales w gotówce?

2 polubienia

a co tu pisać? :roll_eyes:

1 polubienie
2 polubienia

Kurła prawde powiedzial. Slodycze i likierki? Jak juz puste weglowodany to moze jednak seta pod sledzia?

1 polubienie

Matki są różne. :slight_smile:

Niektore nawet nimi są?
W Hiszpanii urodzilo sie dziecko
Osoba, ktora ciaze donosila urodzila sie bez macicy. Po przeszczepie embrion sztucznie poczety z ojca NN i tejze kobiety (jajninki ma) sie przyjal i dziecko jest.
I gdzie jest etyka i sens? W Hiszpanii bycie matka surogatka jest nielegalne.

1 polubienie

Macicę jej przeszczepili?

Tak i jesli chodzi o technologie przeszczepow połączoną z neurochirurgia i paroma innymi to Mengele jest jaskiniowcem. A jesli chodzi o doswiadczenia na braciach mniejszych i odleglych genetycznie? Czyli na zwierzakach i pochodnych? Po co mi kroic zywcem żabę ? Znęcać sie nad psem czy kotem? Zjeść to jestem mięsożerna. Ale zabijac dla przyjemnosci? I powtarzac błąd?

1 polubienie

Masz zaopatrzenie?

3 polubienia

Żałosne

1 polubienie

Miodowa z pieprzem? Może być niezła :joy:

1 polubienie

to papryczka nie pieprz. Naprawdę jestem niemile zdziwiona, że nasz ekspert od alkoholi @devil się nie zorientował i nie porawił @joko :roll_eyes:

2 polubienia

A faktycznie. U ruskich papryka to перец i pieprz to перец, dlatego dochodzi tu dodatkowo pismo rysunkowe, żeby te dwie przyprawy można było od siebie odróżnić. Jakie to ciekawe… Jak w starożytności. :wink: :smiley:
Tutaj chyba Ukraińcy rosyjskiego języka używają.

1 polubienie