@Devil , to od upału coś Ci się w łepetynie porobiło, że według Ciebie onuce są lepsze od użytkowników forum?
Biedactwo.
Jakaś motywacja musi być
To nie tak się motywuje. Pochwały działają skuteczniej.
Byłeś w wojsku?
Pamiętasz pochwałę wzrokową, która polegała na lekkim uniesieniu brwi przez pana kaprala?
We mnie nagana wywołuje ośli upór, a pochwała jednak motywuje
Nie byłem. Na studia uciekłem.
To nie miales “wojska” na studiach?
Ale, fakt ja z pokolenia, które mialy to obowiazkowo 1 dzien w tygodniu przez rok. Jedyne czego się nauczylam to spac z otwartymi oczami
Niczego nie miałem. Rok później weszło wojsko zawodowe. Dla chętnych. Jeszcze wtedy tyle nie piłem
To tak witacie człowieka zapracowanego i zmęczonego chcącego coś poczytać przy browarku?!
Co? W koncu flaszki odniosles do sklepu i zastaw odzyskales w gotówce?
a co tu pisać?
Kurła prawde powiedzial. Slodycze i likierki? Jak juz puste weglowodany to moze jednak seta pod sledzia?
Matki są różne.
Niektore nawet nimi są?
W Hiszpanii urodzilo sie dziecko
Osoba, ktora ciaze donosila urodzila sie bez macicy. Po przeszczepie embrion sztucznie poczety z ojca NN i tejze kobiety (jajninki ma) sie przyjal i dziecko jest.
I gdzie jest etyka i sens? W Hiszpanii bycie matka surogatka jest nielegalne.
Macicę jej przeszczepili?
Tak i jesli chodzi o technologie przeszczepow połączoną z neurochirurgia i paroma innymi to Mengele jest jaskiniowcem. A jesli chodzi o doswiadczenia na braciach mniejszych i odleglych genetycznie? Czyli na zwierzakach i pochodnych? Po co mi kroic zywcem żabę ? Znęcać sie nad psem czy kotem? Zjeść to jestem mięsożerna. Ale zabijac dla przyjemnosci? I powtarzac błąd?
Żałosne
Miodowa z pieprzem? Może być niezła
to papryczka nie pieprz. Naprawdę jestem niemile zdziwiona, że nasz ekspert od alkoholi @devil się nie zorientował i nie porawił @joko
A faktycznie. U ruskich papryka to перец i pieprz to перец, dlatego dochodzi tu dodatkowo pismo rysunkowe, żeby te dwie przyprawy można było od siebie odróżnić. Jakie to ciekawe… Jak w starożytności.
Tutaj chyba Ukraińcy rosyjskiego języka używają.