Słabo dziś z pytaniami

To fragment litanii do butelki

To jest dramat qrwa!

Idź do pseckola…pseckol zada każde pytanie i będzie oczekiwać odpowiedzi… :child: :teddy_bear:

Słoweński instytut badawczy poszukuje mężczyzn do leżenia w łóżku przez dwa miesiące. Za poświęcenie w imię nauki można dostać 12 tys. euro, czyli ponad 54 tys. zł. W ciągu zaledwie trzech dni na ogłoszenie odpowiedziało ponad 200 chętnych.

1 polubienie

A jakies warunki brzegowe? To ma byc w pampersie?

1 polubienie

Trzeba chyba ważyć 95kg :thinking:

I potężna stuleja… Do tego lubienie chłopaków.

Uczeni, uczonemi, ale od czasu do czasu należy sobie porządnie podupczyć… i tyle w temacie… :innocent:

1 polubienie

Noż kurna! To ja chyba będę swego lekarza poprosić o lek na zmniejszenie częstotliwości erekcji owej, bo kurna, w mojem wieku już nie przystoi, że tak często stoi… :stuck_out_tongue: :innocent:

2 polubienia

A chociaż pamiętasz po co? :wink:

2 polubienia

Zapomniał, że te niebieskie tabletki, które miały być na serce okazały sie na co innego :sunglasses:

3 polubienia

Samochwala w kącie stała
:innocent::wink::innocent:

2 polubienia

To raczej kwestia bezsilności, jeśli się tego za dużo zjadło…

hehe…, pamiętam, oj pamiętam, bo… tylko pamiętanie zostało mnie… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

A właśnie, że tabletki na serce owe mam różowe… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Idealnym rozwiazaniem bylaby duza czerwona tabletka na wszystko.

1 polubienie

Dobrze, ze pamięta cokolwiek i kolory odróżnia :stuck_out_tongue: W tym wieku :joy:

1 polubienie

No właśnie, dobrze jeszcze pamiętam, więc według tych uczonych instytutów, co je zapodałaś, to…, sama se wniosek wyciąg… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

3 kolory to i niemowlę odróżnia, co prawda inne, ale… :thinking:

1 polubienie

Bo są tylko 3 kolory; - biały, czarny i pedalskie. :sunglasses: :crazy_face:

3 polubienia