Musiałam coś kupić. Determinacja była duża. A teraz dodatki. Dramat - co ma do czego pasować? Buty do torebki, torebka do paska, pasek do sukienki? Kupiłam trzy torebki i do żadnej nie wejdzie telefon. Chyba go będę reklamówce z Biedry nosiła.
Nawet fajna. Wziął bym
Noo lepiej niż ostatnie dni
Proces, nazwany (,) „agresją cieplną”, polega na odczuwaniu dyskomfortu (pocenie się, przyspieszone bicie serca) powodowanego wysoką temperaturą.
Polski Instytut Ekonomiczny podaje, że optymalna temperatura do pracy biurowej wynosi 22℃. Powyżej tego wskazania pogorszeniu ulega wydajność pracowników: przy 30℃ o 9 proc., przy 35℃ o nawet 17 proc. Wynika to głównie z obniżenia funkcji poznawczych. O takie warunki pracy w mieszkaniu wcale nietrudno.
--------------a ty @devil wnioskuj o pracę hybrydową. Przecież to wszystko jedno, gdzie nic nie robić
Ponadto osoba zatrudniona może przerwać wykonywanie pracy, jeżeli źle się poczuje przez wysoką temperaturę.
Pytanie do @devil : a ty też prowadzisz niewinne biurowe flirty na porządku dziennym? https://kobieta.wp.pl/wdala-sie-w-biurowy-romans-maz-nigdy-sie-o-tym-nie-dowiedzial-6907076371180032a
W mojej pracy nie ma ładnych kobiet
Nie rokujecie
Za dużo wymagasz. Może czasem kobieta wygląda jak Budda, ale trochę starań i można schudnąć.
Tusza to nie problem. Chude tez brzydkie.
Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak.
Oj od razu wina? A nóż Tusk na krzywego ryja bedzie chcial?
Jestem trochę nieśmiała i nie bardzo bym wiedziała o czym z nim rozmawiać.
Z Tuskiem? Byle nie o polityce i winach - moze o piwie i purtoku?
Po co forum skoro nie ma dyskusji?
Zmien avka na smerfa marudę
Masz
Może raczej piwo bananowe.
Proszę wyjść…
A jak po drodze trafi się skórka?