Słabo dziś z pytaniami

No tak, bo w piekle to tylko diabłom dobrze :frowning:

gdzie jest ten, kto musi robić karierę, bo nie dostaje 500+ na piwo? :roll_eyes:

1 polubienie

On nie musi miec 500+
Ma instynkt łowiecki, na krzywą buźkę zawsze się zalapie.
“Spragnionego napoic” plus oczy zaglodzonego kota Garfielda?

1 polubienie

Czemu mnie to dziwi
:pensive:

2 polubienia

Skoro jeszcze potrafisz się jeszcze dziwić, to znaczy, że masz ludzkie cechy i uczucia.
Ruskie już nie umieją się dziwić ani czuć. Oni umieją się tylko bać i udawać, że wierzą we wszystko, co im władza mówi.

2 polubienia

Bac to oni sie bali zawsze, czy to byl car czy I sekretarz.
Joko, dzis czekajac na autobus mialam ciekawa przygode - moge mowic po hiszpansku, ale akcent mam ciezki do ustalenia, zreszta akurat to nie jest problemem, bo tu rozmaitosc tego duza . I roznice sa odbierane zyczliwie - ot czasem z cielawosci zapytaja.
Jakichs resztek slowianskosci w moim sie nie pozbędę.
Ale wracajac do sprawy - zaczynam sie zastanawiac co gorsze?
Pisowiec czy glupia Hiszpanka.
Na moja uprzejma odpowiedz, że urodzilam się i wychowalam a Polsce zaczęła kombinowac, gdzie ta Polska jest?
No miala watpiwosci czy na Syberii, a moze nad Adriatykiem?
Dobra, nie wymagajmy za dużo. :rofl:
Ale po ustaleniu ze graniczymy a ogarnieta wojna Ukraina zaczela pytac czy u nas wojny tez nie ma.
Co tu mówić - czuje się zagrożenie. Mamy jakąś tam osłonę w postaci NATO. No i sie zaczelo, ze gdzie jankesi tam wojny, mogliby przestac swiat podpalać i w ogole…
Ja nie wiem czy ona gdzieś u nowych ruskich jako pomoc domowa nie pracuje? Ale moja wiocha mala, popytam i bede wiedziala . :smile:
W kazdym razie jak zaczela twierdzic, ze Polska to powinna z Rosją. No to juz nie wytrzymalam i tylko stwierdzilam, że byc może ona sie nie orientuje, ale dla Polaka dobry ruski to martwy ruski.
Cale szczescie, ze autobus przyjechal.

1 polubienie

Z okazji światowego dnia pracoholika naszemu największemu pracusiowi @devil w imieniu nas tutaj wszystkich życzenia :beer: oraz :beers: składam ja :hibiscus:
Oby udało mu się wytrwać z żmijami w milczeniu, skoro milczenie działa :slight_smile:

1 polubienie

Alkoholika?
:+1:

Ssijcie małego.

Eee!!

Ktoś powinien kogoś wychować

On to jest przypadek niereformowalny jeszcze jak popije

I wy jeszcze macie pretensje?!

Jest ok.

Bylo uprzedzic na privie. Zmieniles barwy klubowe na bardziej optymistyczne?
Omalże z kanapy nie spadłam a zapas piwa byl daleko, wiec sie nie potłukł

2 polubienia

A wiecie, że ruski czołg dronem za 2tys. trafili na wojnie?

Wiem. Dobrze im tak.
Pajace

1 polubienie

Ot nowosc jak kartofle na obiad
Kazdy pancerz ma swoja slaba strone.
Komar, a raczej komarzyca jedna, a potrafi w ludziach wyzwolic instynkt lowiecki

1 polubienie

Nie, nigdy nie rób błędu nie doceniając przeciwnika. Nawet jak to będzie walka z cieniem.

1 polubienie

@joko, to są w necie fora, na których ludzie nie piszą głupot? :upside_down_face:

2 polubienia