No tak, bo w piekle to tylko diabłom dobrze
gdzie jest ten, kto musi robić karierę, bo nie dostaje 500+ na piwo?
On nie musi miec 500+
Ma instynkt łowiecki, na krzywą buźkę zawsze się zalapie.
“Spragnionego napoic” plus oczy zaglodzonego kota Garfielda?
Czemu mnie to dziwi
Skoro jeszcze potrafisz się jeszcze dziwić, to znaczy, że masz ludzkie cechy i uczucia.
Ruskie już nie umieją się dziwić ani czuć. Oni umieją się tylko bać i udawać, że wierzą we wszystko, co im władza mówi.
Bac to oni sie bali zawsze, czy to byl car czy I sekretarz.
Joko, dzis czekajac na autobus mialam ciekawa przygode - moge mowic po hiszpansku, ale akcent mam ciezki do ustalenia, zreszta akurat to nie jest problemem, bo tu rozmaitosc tego duza . I roznice sa odbierane zyczliwie - ot czasem z cielawosci zapytaja.
Jakichs resztek slowianskosci w moim sie nie pozbędę.
Ale wracajac do sprawy - zaczynam sie zastanawiac co gorsze?
Pisowiec czy glupia Hiszpanka.
Na moja uprzejma odpowiedz, że urodzilam się i wychowalam a Polsce zaczęła kombinowac, gdzie ta Polska jest?
No miala watpiwosci czy na Syberii, a moze nad Adriatykiem?
Dobra, nie wymagajmy za dużo.
Ale po ustaleniu ze graniczymy a ogarnieta wojna Ukraina zaczela pytac czy u nas wojny tez nie ma.
Co tu mówić - czuje się zagrożenie. Mamy jakąś tam osłonę w postaci NATO. No i sie zaczelo, ze gdzie jankesi tam wojny, mogliby przestac swiat podpalać i w ogole…
Ja nie wiem czy ona gdzieś u nowych ruskich jako pomoc domowa nie pracuje? Ale moja wiocha mala, popytam i bede wiedziala .
W kazdym razie jak zaczela twierdzic, ze Polska to powinna z Rosją. No to juz nie wytrzymalam i tylko stwierdzilam, że byc może ona sie nie orientuje, ale dla Polaka dobry ruski to martwy ruski.
Cale szczescie, ze autobus przyjechal.
Z okazji światowego dnia pracoholika naszemu największemu pracusiowi @devil w imieniu nas tutaj wszystkich życzenia oraz składam ja
Oby udało mu się wytrwać z żmijami w milczeniu, skoro milczenie działa
Alkoholika?
Ssijcie małego.
Eee!!
Ktoś powinien kogoś wychować
On to jest przypadek niereformowalny jeszcze jak popije
I wy jeszcze macie pretensje?!
Jest ok.
Bylo uprzedzic na privie. Zmieniles barwy klubowe na bardziej optymistyczne?
Omalże z kanapy nie spadłam a zapas piwa byl daleko, wiec sie nie potłukł
A wiecie, że ruski czołg dronem za 2tys. trafili na wojnie?
Wiem. Dobrze im tak.
Pajace
Ot nowosc jak kartofle na obiad
Kazdy pancerz ma swoja slaba strone.
Komar, a raczej komarzyca jedna, a potrafi w ludziach wyzwolic instynkt lowiecki
Nie, nigdy nie rób błędu nie doceniając przeciwnika. Nawet jak to będzie walka z cieniem.
@joko, to są w necie fora, na których ludzie nie piszą głupot?