To zostań gospodynia domową to zyskasz jak się zajmiesz zadaniami
Ciekawe, czy Twoje rekinice są jajorodne czy żyworodne? Podobno niektóre gatunki rodzą po 2 rekiny, bo w środku rekinicy rekiniątka się zjadają i tylko 2 w brzuchu dotrwają do urodzenia. Bo one są w jednej ciąży z wielu ojców
Dotarł?
Nie musi byc rekinicą, kotki tez moga byc z różnych ojców i do tego sie nawzajem nie zjadają .
Zmęczony jestem. Znów musiałem pracować w pracy.
A wy po piwo ojcu idźcie
Co się z wami porobiło!
U mnie nawet śnieg nie spadł z deszczem. A @devil by mógł pokazać, jak się ociepla dom butelkami. Jedna pani w Ukrainie taksobie ociepliła.
Widocznie za kołnierz nie wylewa i potrafi wypić więcej niż nasi “fachowcy” w tej dziedzinie.
Ja już posprzątałem
Czy trudno wymienić uszczelkę w kranie na głowicach? Chyba nie
Raczej łatwo ale to też zależy od kranu i czy ma się klucze pasujące i takie tam…
I odpowiedni telefon do hydraulika.
Niestty dla mnie hiszpanska siec dostawy wody i odprowadzania nieczystosci jest czarna magią. System zaworow i kanalizacji oparty nieraz jeszcze na lutowanych olowiabych rurach? Ja juz mam plastikowe, ale z kolei nie sa trwale, plastiki wbrew ekologicznym straszakom tez się rozkłada.
Zalane mieszkamia bywaja niestety normą.
A ja kupiłem oryginalne uszczelki,rozkręciłem kran i ni hu chu - nie pasowały
Znalazłem specjalną gumę i w pocie czoła,prawie jak budując socjalizm sam wyciąłem i są i działają lepiej niż oryginalne…
Podobno standardowe są w standardowym kranie.
…No może i tak być.
Internety wam odłączyli?!
Klawiatura zamarzac zaczyna.
Czemu jesteście tacy nudni?