Jak ja będę taka głupia to wam powiem i mnie zamknijcie w skrzyni https://next.gazeta.pl/next/7,151243,30462720,77-latka-uwierzyla-w-wielka-milosc-chciala-zaplacic-24-tys.html
…nie pozwoliła policji uleczyć się z “miłości”, mimo, że wiadomo co to za miłość…
Sprawdzamy do jakiego momentu ujdzie nam to na sucho!
Mógłbyś teraz udawać amerykańskiego lekarza ortopedę na froncie w Gambii w necie i rozkochiwać majętne panie, bo na codzień w pracy jesteś tak przeciążony, że nie ma jak prowadzić działalności ubczonej…tylko uwaga na Zakład udręki społecznej, bo oni tropią takich generałów lepiej niż policja …
A może ja wolę chłopców
Nawet jesli?
Wirtualnie mozesz byc biseksem.
Stare satyry sa mniej naiwne.
Śnieg wam internet zasypał?!
Nie, nie zasypał, mimo, że u mnie jak na Syberii. Po prostu weekend jest i niektóre z nas tak biegają między kuchnią a pokojem z komputerem Po obiedzie już będzie luźniej, jak domownicy i goście zajmą się swoimi sprawami
Głąby.
To nie Devil, to kapuśniak. No bo jak ma głąby tam u siebie? Kapuśniak ze złamanym paluchem. Złama…ny paluch
nie kpij z kolegi - jak on biedaczek po piwo pojdzie?
i skazany na wstawanie ciagle ta sama noga?
Odrobina wstrzemięźliwości każdemu się przyda
Mógłby gołąbki zrobić… może niespodziewanie uda mu się kupić ładną kapustę na ten cel chociaż nie umie , ale ma tyle czasu na szukanie…
Przeczytałam newsa o nekrofilu-gwałcicielu w UK. A wydaje się, że ktoś podejmuje pracę w takim miejscu, bo nie może znaleźć innej, albo woli tak, bo klienci nie kapryszą. @devil wypowiedz się mimo -jak sądzę-braku doświadczenia.
To jest chyba i tak lepsze miejsce do pracy niż np.kprm (o ile ktoś sie do kprm chce dostać).
Miłość bywa zimna
Ujdzie w tłumie
Tak trudno było powtórzyć wczorajszy trend?!
A middle-aged @devil is looking for… (właściwe wpisać)
Banda fujar
Ponieważ jeszcze Cie @devil trochę lubię to nie napiszę jak brzmi ten nick po hiszpańsku