On się zachowuje jak Ferdek Kiepski…niech iważa, bo po 40r.ż. spadają hormny płciowe i zaczyna się przewlekłe zmęczenie.
Kolezanko @Devil nie ma ograniczeń wiekowych. Nawet kobiety też tak dlugo nie żyją
No chyba , że bezdzietne kociary
Powinien być bardziej aktywny fizycznie, bo mu się ograniczy przepływ krwi i tlemu w organizmie…
A myslisz, ze nasz kolega aktywny nie jest? Targanie skrzynki piwa na pierwsze piętro bez windy jest meczace
Znów udajecie że żyjecie nie tylko internetem?
Ot kolego nie jest to internet
Zyje powrotem do strefy SF
Wlasnie ustalone, ze chinskie żarcie, umycie zębów i przetlumaczenie co to jest wyglada jak słoń a nim nie jest? Niekoniecznie cien słonia perfumy też…
Szarlotkę piekłam… Ty też byś mógł mamie pomóc
Kolega @Devil to drwa narąbie do pieca a nie szarlotki przypilnuje
Cos mi sie wydaje, ze ma przepis na ciasta jak ja ? Zalóż wygodne buty i poszukaj cukierni?
Wam też się nie “powodzi”?
Nie, tylko się zastanawiam, czy @devil też się nie dziwi temu https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/lublin/zbrodnia-w-annopolu-lekarz-mial-posluzyc-sie-butelka-i-nozem-nowe-fakty/wybzzn8
Ludzie pewnie myślą, że jak ktoś doktor, rektor czy dyrektor to musi być empatyczny i humanitarny.
Ssijcie od pasa w dół
W pracy jeszcze jestem. Macie 2,5h.
1,5 już…!
“Prawie 4 promile alkoholu w organizmie miała zatrzymana przez mundurowych z drogówki na terenie gminy Pawonków kobieta, która do miejsca pracy przyjechała samochodem.”
?
Głupio wam teraz?!
Musisz tak wierzgać?
Głupki
Mądrzec
Zabieracie tylko powietrze