Słabo dziś z pytaniami

No to proponuje przed wejsciem na forum takie ubranko założyć
17334077841221354586873363321805

3 polubienia

Ty weź im powiedz w tej pracy, żeby one się tak nie zachowywały!

Wasze życie to melodramat

A ty jesteś melon dramatyczny.

1 polubienie

Też byś miał melodiodramat, gdybyś kupił sobie na Mikołaja odkurzacz, żeby mieć czym mamie odkurzać :broom:

Dobrze, ze nie melonik

1 polubienie

Znów latacie ze szmatą?

Post został scalony z istniejącym tematem: Czy Sztuczna Inteligencja (AI) zagraża głównie ludziom wykształconym?

Kupy much usuwam. Samo życie :frowning:

2 polubienia

Zalej robaka

Podano do stołu

1 polubienie

Nie ukrywam, że najbardziej mnie interesuje sprawa wygonienia tych much. Skąd w zimie muchy? :face_with_raised_eyebrow:

Owocówki?

1 polubienie

tak

Te to z powietrza sie biorą chyba.
A najczesciej ze sklepu z zakupami przynosisz. Nalej do sloika troche wina, przykryj folia, zrob kilka dziurek, zeby mogly wleciec, ale nie wyleciec i zastaw pułapkę.
A blaty w kuchni i miejsca gdzie je zauważyłaś umyj wodą z plynem do naczyń lub użyj spryskiwacza z jakim srodkiem dezynfekujacym - u mnie to się sanytol nazywa,

1 polubienie

To jest chyba z niedokładnego sprzątnięcia. Dzięki okonku, zakupię i to, bo zamorduję…no :frowning:
A od Mikołaja życzę sobie 20opak ręczników papierowych i zapas Sanytolu :confused:

1 polubienie

W różnych ciepłych i ciemnych miejscach mogą bytować. W ścianach, szybach wentylacyjnych, w deskach stropowych, gdzieś w piwnicy. Tam gdzie się nie sprząta i nie patrzy

2 polubienia

:scream: :face_with_raised_eyebrow: Lustro umyłam to mi na…ły, okno to samo… A zima jest. Całą kuchnię muszę opędzlować, to się uspokoję może…

1 polubienie

Obserwujecie wydarzenia w Syrii?

1 polubienie

Jakies takie niepełne są.
Z jednej strony, ze ruskie się wycofują, niby przekazanie wladzy ma bys pokojowe, ale prezydenckie dobra Asadów rozkradają i plądrują.
Z nim tez nie wiadomo co się dzieje? Spadł z samolotem, czy “się zniknął”?
A sami ludzie? No aby sie to jakimś Afganistanem nie skończyło z talibami u wladzy. Albo kolejną wersja ISIS?

1 polubienie