Sytuacja wróbla na terenach zurbanizowanych jest dramatyczna. Należy do jednego z najsilniej zmniejszających liczebność miejskich ptaków"
Jak się wyśpi @Devil to niech coś poradzi.
Sytuacja wróbla na terenach zurbanizowanych jest dramatyczna. Należy do jednego z najsilniej zmniejszających liczebność miejskich ptaków"
Jak się wyśpi @Devil to niech coś poradzi.
POLICJANCI Z OSTROŁĘKI ZLIKWIDOWALI KOLEJNĄ BI*mbalnię
A moze jest dobrze wychowanym, dyskretnym diabełkiem?
A dla tych latajacych wrobelkoew budki lęgowe w wolnych od picia chwilach konstruuje?
Tak mieszkacie?
Żal
Już kwęka…
Kompleks ptaszka małego.
Takiego zainteresowania renetą landsberską jeszcze chyba w Gorzowie nie było. A to tylko dowód, że wyhodowana w 1840 jabłoń staje się coraz popularniejsza.
W piątek 21 marca Gorzowski Rynek Hurtowy zorganizował na ryneczku Jerzego akcję „Witaj, wiosno!”, a jej częścią była m.in. sprzedaż drzewek „gorzowskiej jabłoni”
@Devil sadzisz renetę landsberską?
Możecie jeszcze u mnie posprzątać
Najpierw odkurz mamie dywan.
Kolega @Devil preferuje calvados…
Idź na spacer. Zacznij medytować i stosować praktyki oddechowe. Zorganizuj sobie wieczór tylko dla siebie, nałóż na twarz maseczkę i zrób coś co Cię wycisza i relaksuje. Poćwicz jogę twarzy. Masuj skórę, rób sobie okłady, daj promieniom słońca gładzić swoją twarz. Odetnij się od wszystkiego co jest toksyczne, zarówno fizycznie jak i psychicznie, i odetchnij z lubością.
…bo inaczej będziesz się drapać, jak ja po rozmowie kwalifikacyjnej…
Co było na kazaniu?
Dywan, że tak tylko przypomnę.
Wiem, że się trudno zebrać, nawet i bez depry, ale…
Nie wiem, 3. niedziela Wielkiego Postu.
Temat sugerowany?
Dlaczego Maryja jest dziewicą?
Przed rocznicą samolotu i inauguracji miesięcznic?
Ee, to będzie 10 kwietnia. I to z przytupem, bo 15 lat.
Oprocz tego jest wtedy Miedzynarodowy Dzień Agrafki.
Ktoś musi zarabiać byście mogli wegetować