Słabo dziś z pytaniami

Pomogła Ci?

1 polubienie

Myślisz, że on do nas mówi jako medium? :thinking: Zastanawiam się, czy mi odpowiada, że @Devil tak wcześnie jest w domu…że w ogóle jest do niego w stanie trafić po fajrancie.

IMiGW opublikował swoją długoterminową prognozę eksperymentalną…znów bęzie piekielna temparatura i nawet wiem, kto jest winien…

Czarny piątek na forum

Jak mozna byc tak wczesnie po pracy w domu???

Wolałbyś tęczowy?

1 polubienie

Kolega @Devil uznaje tylko jeden kolor piątku. Piwny.
Jasniejszy czy ciemnieszy nie gra roli.

3 polubienia

3 polubienia

Odsypiacie debatę?

1 polubienie

Odsypiałem ochlaj.

2 polubienia

odsypiamy oczekiwanie na prawdziwego mezczyzne, ktory przyjdzie, walnie reka w stol i powie: gdzie jest w koncu ten odkurzacz!?

3 polubienia

Żeby go naprawić.

1 polubienie

joy bo @Devil nie ma czym odkurzyc…

Ja mu naprawiał nie będę. Ani odkurzał za niego. Ja mogę się z nim napić, tylko on za słaby w głowie jest do picia z takiem weteranem jak ja.

1 polubienie

on ma lumbago i nie odkurzy…od spania na siedzaco i krecz szyi…od dawania w szyje… A teraz milczy jak wykrety…

1 polubienie

Kręcz szyi to, ja naprawdę miałem po chlaniu kiedy zdałem na prawko kategorii I. Na drugi dzień rzygałem bokiem przez plecy bo łba nie mogłem normalnie ustawić przez kilka godzin. I chodzić przed siebie bo widziałem tylko to co po prawej stronie. :joy:

3 polubienia

Daj spokoj, dzis to strach telewizor włączyć. Jak nie o debacie to same powtorki z rozrywki.

1 polubienie

Mam jedem na zbyciu. Uzywany, ale w dobrym stanie…

1 polubienie

Uwazaj, bo @Devil trenuje na swieta i lany poniedzialek zzmiani na polewany poniedzialek…

1 polubienie

No i prawidłowo. Ja też wolę polewany. :+1:

2 polubienia

Dobrze, że to byly czasy jedynej slusznej partii, bo dzis patrzac tylko na prawo cierpialbys podwojnie…

2 polubienia