Słabo dziś z pytaniami

@Devil odreagowuje spanie za dwoch …przegrzaly mu sie styki w mozgu i teraz projektuje na nas :frowning:

1 polubienie

Co dzieje, że nic się nie dzieje? Zdychata od upałów, czy cóś…?

@Devil niecnoto, ja rozumiem, że chlasz ale to nie zwalnia ciebie od obowiązku nabluzgania nam za nieróbstwo… Bo w dupach nam się poprzewraca.

2 polubienia

3 polubienia

Nie bylo Cie @birbant cie i sie @Devil znarowil :frowning: Zaprosze go do siebie-moze sie uda namowic, zeby straszyc te baby z psami sikajacymi po kwiatach i kwietnych krzakach :thinking:

1 polubienie

@Devil wroci zly, bo zapomnial mokrej scierki na glowe zabrac…

Udar słoneczny wam dokucza?

W sklepie na I sa takie malutkie reczniczki w sam raz na glowe jak sie zmoczy. Dojdziesz do domu i akurat wyschnie.
Ja sie juz nawet nie martwie, ze nie kupilam ciuchow na promce, bo tak sie martwie, ze konczy mi sie kasa :confused: A Ty zobacz lepiej, czy te reczniczki nie wystepuja w duzych paczkach.
Nawet nie wiadomo w co sie ubrac w ten skwar, moze lniane szaty a la beduin, bo podobno ma byc luzno i niekoniecznie jasne barwy (ciemne lepiej zatrzymuja promieniowanie).

Raczej cieplny. Bo ja skokami do cienia się poruszam.
I kapelusika na słońcu używam.

1 polubienie

piosenka o braku piwa i lodow. Urlop dopiero w pazdzierniku, stara sie nie gapic na opalone laski…

Galabija, jesli to masz na myśli?
Nazywa sie to też kaftanem.
Bywa w wersji damskiej ( zwykle nieco zdobiona) .
Mam taką z haftowana koronkową narzurka i szalem na głowę, ale to
raczej na bal przebierańców (choc oryginalna marokanska), bo z syntetyku. W upaly to jak w saunie sie czujesz pa zalozeniu. Wisi jako dekoracja " pamiątka z podroży "
Natomiast prawszdziwy kaftan to męski, choc niemuzulmanki uzywaja go jako unisex, z tkaniny bawelnianej ( len sie nie nadaje) na upaly jest swietny.
Bawelna nasiaka potem, ktory odparowując schładza cialo. Od spodu przewiewny. Nie sptawdzala, ale ponoc wiekszosc uzytkownikow tego wynalazku zakladaniem majtek sie nie przemęczaja.
Taki najpospolitszy

ale te odswietne?

Maroko jest krajem dosc librealnym jesli chodzi o zaslanianie twarzy, natomiast włosy? Mlodsze pokolenia to raczej tylko chusta.
I tak jak w Hiszpanii? Bluzka z dlugim rekawem i dlugie luzne spodnie.
Czasem in współczuję,
Ale tylko czasem…

1 polubienie

@Devil nasz juz sie powoli czolga…z powrotem.

1 polubienie

Dziś wybaczam. Upał w chu*j

1 polubienie

Myslales, ze tylko wystarczy z Piekla wyemigrować? Co ma wisiec nie utonie…

2 polubienia

Spaliło wam łącza?

1 polubienie

Obudowa się spaliła.

1 polubienie

@Devil owi spalilo, wiec to rozumie :thinking:

Główny Inspektorat Sanitarny wydał pilne ostrzeżenie dotyczące popularnych piw. Jak podano, otwarcie niektórych partii tych napojów może prowadzić do poważnych obrażeń - istnieje bowiem ryzyko, że butelki… eksplodują.https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/gis-alarmuje-polaków-pod-żadnym-pozorem-nie-otwieraj-tego-napoju-ryzyko-rozsadzenia-butelki/ar-AA1HXxIZ?ocid=msedgntp&pc=ASTS&cvid=c9e195f9b4b54bf7b25553b5acd8ddb4&ei=24
ps Kefir uznawany jest za psychobiotyk — czyli produkt, który może poprawiać nastrój, redukować stres i wspierać funkcje poznawcze. I nie wybucha.

To znaczy raczej chodzi o manipulowanie butelka przed otwarciem?
No cóż trzeba kolege @birbant spytac co oni w tym Leborku za smiercionosne piwo robią?

1 polubienie

Ze szmatą biegacie?

z ręcznikami papierowymi bardziej.