Zawsze mozna zapytac o pogode😜
Nie tylko.
To może ja zadam pytanie, które nurtuje mnie od rana.
Jak przedstawić przy pomocy rysunku słowo"my"?
Czy mogą to być dwie osoby obok siebie wskazujące na siebie palcami?
mydło, kran i skreślone ć
Z samego mydła tez cos by sie pewnie dalo zrobić
Dzięki. Spróbuję
Rebusy to ja omijam duzym lukiem
Ja jak kiedy. Czasem mi się nie chce i to bardzo, a czasem to aż ciągnie. Nawet wyczułam od czego to zależy. Od ewentualnych zajęć alternatywnych. Czasem bywają ciekawsze a czasem takie sobie.
Kupa
Eeee!!!
Powiem tyle to że tutaj nie ma pytań to jest wina Tuska albo Kaczora
Nie mów Eeee!!! i nie natężaj się, bo znowu będzie kupa
To idę
Podzielili nas
Zawsze jest trzecie wyjscie. Ewakuacyjne.
Tylko malo komu chce sie go szukac.
Najgorzej to jak w polityce do glosu dochodza skrajnosci.
A populizm i narodowy socjalizm w wykonaniu lokalnych fürerków niejeden kraj wyniszczyl gospodarczo.
W Polsce do tego ludzie nauczyli się i przyzwyczaili do tego że dostają pieniądze a jak bym im je zabrali to poparcie dla PiSu poleciało by na łeb na szyje na co Kaczyński nie pozwoli i będzie wyciągał te pieniądze z kapelusza aż zrobi się taka inflacja że wszystko się posypie
inflacja to juz jest
a przy bardzo niskich stopach procentowych tzw. wskaznik sklonnosci do oszczedzania leci na leb na szyje - zacznie sie ucieczka od zlotego (czas pokaze, bo kryzys w USA w 2008 pokazal, ze nieruchomosci nie sa najlepsza inwestycja) co?
kruszce? waluta? a to sirale inflacji przyspieszy.
Inwestycje giganty w stylu przekopow czy lotnisk na papierze koniunktury nie poprawia, a fundusze pomocowe z UE? Unia na przejedzenie ich nie da, pretekst sie znajdzie.
dodruk pustego pieniadza moze niestety skonczyc sie faktycznie powrotem do przeszlosci - galopujacej inflacji jak pod koniec lat 80. moze nieco zlagodzonej faktem, ze jednak teraz PLN jesy powiazany kursem z euro i dolarem.
o frankach szwajcarskich litosciwie nie wspomne, bo te kredyty to bankowy przekret stulecia wykorzystujacy ludzka chciwosc.
to sa skutki populizmu - popatrz co sie dzieje w Argentynie i Wenezueli? Kuba to przyklad podrecznikowy, powolutku przestawia sie na gospoderke rynkowa, ale tam to jeszcze spor z USA i jej mafiami trwajacy praktycznie od powstania “socjalistycznej Kuby” na dzis euro tam mile wiedziane a dolar niekoniecznie.
Argentyna powolutku po wielu dekadach jakby sie od dna odbijala, ale Wenezuela?
Krzyż pański
Ja pier*e to se poczytałem.
OK. Devil, to mogę Ci obiecać, ze jak kiedyś już zupełnie ale to zupełnie nie będę miała nic do roboty, to napiszę specjalnie dla Ciebie powieść w wydaniu dźwiękowym
Usiądziesz sobie wygodnie, zamkniesz oczy i poczytasz uszami to wydanie dźwiękowe.
Ale na razie, to jeszcze dłuuuuuuugo będę zajęta
Ch#j, dupa i kamieni kupa