Gesi sie tak tuczy meczac je na sprzedaz, aby byly tluste
Ksiądz was dotykał w dzieciństwie
Rozbierałem się i jakaś pani rechotala?
Tak. Na komisji wojskowej. Mimo to dali kategorie A
I co? To fala Ci taką krzywdę zrobiła?
Jemu fala krzywdy nie robi, bo on jest na fali w sitwie. Krokodylice go nosza na grzbiecie…
Gruba lekarka z komisji
Oj juz nie przejmuj sie…moze to ta lekarka byla palcem bozym, ktory popchnal Cie do pracy, ktora jest tak blisko, ze nie zdazysz sie nawet spocic jak idziesz tam..
Przez to bezstresowe wychowanie to tylko krzywde Ci zrobili, bos ty z pokolenia co rodzice juz dreczyc mogli nauczycieli. Jak ja bylam dzieckiem to nauczyciel wchodzil np. z tekstem “dzis bedziecie spacyfikowani” i wszyscy sie smieli, ale bali. Teraz babe gruba zobaczyl i juz trauma.
Palcem to ona nas tam…
No co Ty?! To wspolczuje. Ale pociesz sie,ze banda ryczacych za mama 3-latkow albo mlodszakow w zlobie tez jest traumatyczna dla systemu nerwowego opiekunow.
A wyrzucic za okno nie mozna
Ale ich wyruchałem bo zaniosłem zaświadczenie że zaczynam studia i wojsko mnie minęło. Chu#j im w du#ę
Byliście molestowani? Bo wyglądacie jakbyście byli
tu to przytakne…aczkolwiek co do nastepujacego pytania to nie mam pewnosci … Jak ktos ma pecha to chocby mieszkal miedzy politechnika a komisariatem i na spacer chodzil wokol jednostki ratowniczo-gasniczej to sie nie uda… Moze to lepiej trzeba dawac jakies znaki?
Albo byliśmy albo nie byliśmy. A Ciebie to nawet nikt molestować nie chciał!
On chyba mieszka miedzy politechnika, komisariatem policji i jednostka ratownicza-gasnicza …
Molestowanie diabła?
Daje mu sie skrzynke litrówek ukrainskiej Nemiroff Honey Pepper i ogarek dla nastroju. I na weekend spokojny jak aniołek.
Żałujecie że się urodziliście? Powinniście
Samogwałt