Słabo dziś z pytaniami

Jak to co?
Jesien, trzeba zapasy na zime przygotować.

1 polubienie

Możecie odejść

Nie dam Ci tej satysfakcji.

Do palenia lepsze są opony

Aaa, meble też z nich można w altance zrobic. Ekologiczne…

2 polubienia

Koszmarny wypadek na prywatnej posesji w Smolnicy (powiat gliwicki) na Śląsku. 71-letni mężczyzna, który wykonywał prace na posesji sąsiadki, wpadł do 10-metrowej studni. Cudem przeżył. Uratowało go to, że na dnie było ok. metra wody. — Woda zamortyzowała upadek — mówi w rozmowie z “Faktem” st. kpt. Damian Dudek, rzecznik gliwickich strażaków.
Czy wiecie co u zielonego kolegi?

Chyba zyje, bo 2bgodziny temu ktos z jego profilu zaglądał…

1 polubienie

@Devil to sie powinien cieszyc zyciem poki nie ma andropauzy.

1 polubienie

Teraz to się nie nazywa andropauza tylko mendopauza.

3 polubienia

Ja nie będę miał andropauzy. Alkohol hamuje procesy hormonalne.
A wy ssijcie ptaszka

A ty pal opony, swoje mózgowe.

3 polubienia

Bóg zrobił wam kawał
:pensive_face:

1 polubienie

zrobil, bo normalni ludzie o tej porze to kwitna w robocie przezywajac swoj bol z tego powodu.

Jakiego macie ptaka?

Ja mam DWA kolorowe ptaki… :smiling_face_with_horns: :upside_down_face: :innocent: :winking_face_with_tongue:

Gołębia na dachu.

Ofiary losu

Niemcy publikują listę produktów na 10 dni kryzysu. Ile kosztuje koszyk awaryjny?

Gdzie to wyczytalas?
Poglupieli z tymi schronami?
Ja tam uciekam na pole, jak ma mnie trafic to przynajmniej niebo będę widziec.
I tak sie wszyscy nie pomiescimy. Ale odzywaja się zaniedbania i to wieloletnie.
W zakresie przygptowania na nieszczescia też. Co juz się odzywało w czasie klęsk żywiołowych.
W okolicy tu gdzie mieszkam zlokalizowalam trzy - wszystkie w stanie, sa w rejestrze, ale w prawie bezuzyteczne - zamurowane, podtopione, brak podstwawowego wyposazenia. Bloki te gdzie teraz mieszkam maja solidne podpiwniczenie z przejsciami awaryjnymi. Ale ich stam? Czego to ludzie w komórkach nie trzymaja???
Ogólnie nadrobienie 40 lat zaniedbań w ciągu kilku tygodni? Różne bajki słyszałam.
Zwarci, gotowi psiakrew.
Nie oddamy guzika od garnituru prezydenta…

1 polubienie

nie wiem juz