Słabo dziś z pytaniami

Ile mieliście lat gdy epstein wam to robił?

Uchronilam sie sama przed kariera modelki. Po prostu nauka byla dla mnie wazniejsza.
Gdzie bym byla teraz? :thinking:

Wracac juz mi z tego spaceru. Wybaczylismy @Devil owi chyba te chamstwa… :thinking:

Wal się

Szpetne ryje

Nie daruję ci tej nocy

Nie chciałbym tak żyć jak wy

Biprac pod uwage moj obecny stan zdrowia? To nawet tego Ci nie życzę.

2 polubienia

Skad wiesz? :thinking: Poza tym bys nie wymyslal, tylko czujke tlenku wgla sobie kup do piekla. Przyda sie. :fire:
…a w ogole poluzuj gumke w rurkach albo leginsach swoich (nie wiem, co nosisz) i zaplanuj sobie bytowanie. Bo pi tun wciaz knuje… :face_with_raised_eyebrow:
ps popracuj nad mentalem :thinking:

Lecisz sila inercji wlasnej :roll_eyes: …my na trzezwo nie mozemy, dlatego jestesmy poobijani jak sliwki przez rzycie…

1 polubienie

Po rzyci?

2 polubienia

Ja i rurki? Jestem hetero

1 polubienie

Ile kur można mieć?
Hodowcy utrzymujący drób na własne potrzeby nie muszą rejestrować swoich zwierząt ani zgłaszać ich w ARiMR, ani u Powiatowego Lekarza Weterynarii – pod jednym warunkiem: zwierzęta i jaja nie mogą być sprzedawane.

Dlatego nie wiaz sie z nikim, tylko po to, aby m.in. sprzedawac mu jajka, jak jeden moj byly absztyfikant…

Kur mozna mieć 349 sztuk bez rejestracji hodowli. Zaleca sie 4- 5 sztuk na m².
W przypadku sprzedaży jaja i mieso podlegaja kontroli weterynaryjnej, wiec trzeba hodowlę zarejestrowac. Sasiada salmonella mozna otruć w czynie spolecznym, czyli jajka podarowac.

1 polubienie

:joy: :joy:

Możecie mnie cmoknąć w konia

w kurze chyba…wytrzyj kurze najpierw.
…tylko gdzie ta kura?

za kare buk pokaral i teraz sie czolga z piekla… selekcja level master, bo piwo trzeba chronic

Wyglądacie źle

No wreszcie.
Juz sie czulam nieswojo bez tego rodzaju komunikatu.