Dziś tragedia.
Piwem się pocieszam.
Dziś tragedia.
Piwem się pocieszam.
14/20…W wiekszości to nie moje bajki a Muminki omijalem jak tylko sie dalo bo nie cierpie do dzisiaj.Wychowalem sie na Bolku i Lolku,bajkach czeskich,własciwie bez wyjątku oraz uwielbianej"Baśnie i Waśnie".A juz Kaczor Donald dubbingowany to czysty idiotyzm.Równie dobrze można dubbingować Luisa De Funesa
No i brak podstawy czyli psa Huckelberry,Misiaj Yogi,Pixie i Dixie,Goryla Magilli.Bo bajki nie musialy byc dobranockami!
Mówisz o Zwierzyńcu? To jeszcze dorzućmy takich bohaterów jak Wally Gator, Oggi Doggi czy kota Jinksa.
A w Quizie 13/20.
U mnie także 20/20. Zgodnie z przypuszczeniami.
Jinxa mialem na mysli w Pixie i Dixie
Tak,tego Wally Gatora nie moglem sobie przypomnieć…Oogy Doggy to te dwa psy?
Oczywiscie!Zwierzyniec byl dziecięcym oknem na świat.Jedynym jasnym punktem poniedzialku.Co mialo sie zmienic dopiero w doroslosci za sprawą Teatru Tv…
Aha no to nara.
Do następnego
18 / 20
Kapitulacja.
Porażka u mnie, może dlatego, że dzieci są urodzone za granicą, więc odświeżanie bajek było w obcym języku. Skąd mam wiedzieć jak nazywał się np. Uncle Scrooge albo kot Gargamela?
Tzn. ze nie czytałes “Opowieści wigilijnej”,Dickensa.Co wiec to ma wspolnego z zagranicą?Imie jest to samo…
kot Gargamela?
Azrael, po polski Klakier
jeszcze jedna zagadak jak z aniola smierci tlumacz potrafi zrobic poczciwine?
Płacz.
Sam se płacz. Ja wolę się napić. I robię to od południa.
Jak od południa, to już wystarczy.
Zrób sobie herbatkę.
Z cukrem
Otruc kolege chcesz?
Ewentualnie na wieczorne przymrozki grzane piwo z cukrem i gozdzikami.
Otruć mnie chcesz? Grzanem piwem? A nigdy w życiu… !!!
Eee, jakbys porzadnie zmarzl i mial wybor herbata albo grzane piwo?
(oczywiscie bez zoltka i innych zageszczaczy)
To najpierw walnął bym piwo zimne, a następnie zastanawiał się, jak tu się ogrzać, pijąc piwo następne…, … zimne.
Pije niezależnie od nastroju