Słabo dziś z pytaniami

Ale gościu ma kaca… ! :shushing_face:

1 polubienie

:joy_cat: :joy_cat: :joy_cat:
eee jakby mial kaca to by tego lopotu nietoperzych skrzydel nie wytrzymal. raczej jest w stanie do tegoz kaca prowadzacym.

1 polubienie

Dobrze fachowca wysłuchać, Tak, on jest w typowem stanie przedkacowem.

1 polubienie

Niedzielne dno

W niedziele zawsze był mały ruch a w obecnej sytuacji na forum gdzie jest tak mało ludzi to już w ogóle Gdy na forum pozostało aktywnych z 10 osób a ogólnie jest może ze 30 osób Pytamy jest teraz gdzie były inne fora parę lat temu których już nie ma

2 polubienia

Inne fora zostały zlikwidowane niejako odgórnie. Niektóre nawet tętniły życiem i nagle; - stop!
A nasze z kilkoma nawet userami trwać będzie, póki koń nie odetnie tlenu.

3 polubienia

Sorry ale ja mialem dzisiaj sporo roboty!
I fajnie!

2 polubienia

A ja z Ardenów niedawno wróciłem, bo pogoda piękna.

2 polubienia

A obywatel stajenny sie kiedys od tego odżegnywał…Wiec w czyich "ręcach"jest to forum? :thinking:

2 polubienia

Nikomu nie robię wyrzutów z powodu że nie udziela się na forum mówię tylko to co widzę Wiadomo też że każdy ma swoje sprawy i tak dalej i nie będzie mógł się zawsze udzielić albo też po prostu nie ma na to ochoty

2 polubienia

W jego.

Tylko co to za forum na którym piszę tylko parę osób i na którym jest tylko parę postów na 2 dni Prędzej za nudzimy się sobą do reszty popieram rozwiązania na zasadzie że czasem lepiej wcześniej coś skończyć niż ciągnąć coś na siłę Lepiej pamiętać pytamy jak był ruch i było fajnie niż wtedy kiedy zostało kilku userów i kompletny marazm i pustka

Przyznaję ze wstydem, że nie odczuwam przymusu pytań. Błogosławię spokój.

Po prostu jest to forum, na którym pisze tylko parę osób.
Generalnie, to czas forów w necie dobiega końca. Być może to zatoczy koło i się odnowi, być może, nie…

2 polubienia

Kotowate wybiegane?

To scisle tajne.
Nawet Chinczycy i Mosad ne wiedzą :joy::joy::joy:

2 polubienia

Chcesz wszystkich przykuc za noge do lapkow i smartfonow i rozliczac z ilosci postow?
Czy nie lepiej jest mniej, dobrowolnie, ale do przodu?

Blogi tez w odwrocie. Duza czesc to prywatne pamietniki z publicznym pdgladem :wink:
Tylko chetnych do pdgladania czesto nie ma :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

I powoli to tak zaczyna wyglądać :upside_down_face:

1 polubienie

Jak napisałem w poście do collins " Nikomu nie robię wyrzutów z powodu że nie udziela się na forum mówię tylko to co widzę Wiadomo też że każdy ma swoje sprawy i tak dalej i nie będzie mógł się zawsze udzielić albo też po prostu nie ma na to ochoty" I nawet gdybym chciał to i tak nie zmuszę kogoś do udzielania się tu jeśli ktoś nie ma na to ochoty Dla mnie forum to coś więcej niż tylko 10 udzielających się osób i parę postów na 1,2 dni Poza tym po co uruchamialiśmy na nowo pytamy skoro sami go uśmiercamy rozumiem życie sprawy prywatne inne rozrywki i tak dalej ale uważam że jakoś powinno się ożywić to miejsce albo je zlikwidować bo nie ma sensu tkwić na siłę w nudzie,marazmie i kazać koniowi dopłacać do tego interesu finansowo nie mówiąc o jego czasie Są telefony komunikatory każdy mógłby rozmawiać ze sobą na własną rękę albo w grupie na komunikatorze po co ciągnąć na siłę forum które już że tak powiem nie zmartwychwstanie

1 polubienie