Sprawdzone wzorce

2 polubienia

Mam dwa

1 polubienie

@ata-ata, tak PiS ogrodził Trakt Królewski w Warszawie żeby Kaczyński ze swa świtą mogli przemaszerować z kościoła pod pałac prezydencki w miesięcznicę “zamachu” w Smoleńsku

4 polubienia

@Bingola
Dzieki za wyjasnienie
Gdyby mi to ktos obcy powiedzial - nie uwierzylabym
:scream:

3 polubienia

@666
Dziekuje!

1 polubienie

@Bingola
To on sie zachowuje juz jak dyktator!

3 polubienia

Nie już, tylko od początku gdy objął władzę. Ostatnio podobno wpadł w szła gdy dowiedział się że Duda chce zawetować ustawę przyznająca 2 miliardy dla publicznej TV, która jest tuba propagandową PiSu. Pojechał do niego i w ciągu 10 minut mu to wyperswadował.

5 polubień

Na porodówce. Chyba, że urodzi się chłopiec… :innocent:

1 polubienie

Ja też nie!!!

2 polubienia

Odgrodzono zabytki od szpetnych, żółto-zielonych skrzyń z piaskiem na zimę :wink:

2 polubienia

No wiesz. Jesze chyba nie widziałaś jak fanatycy opozycji potrafią być agresywni z piana na ustach i atakować w szaleństwie te uroczystości upamiętniające to wydarzenie. Takie bezpieczeństwo to podstawa. Taki mamy klimat w Polsce.

1 polubienie

Jakieś fakty potrafisz podać, czy tylko to pieprzenie TVPiS?

2 polubienia

Akurat siedziałem na tym pytaniu, widziałem szarże po odpowiedziach i byłem pewny odpowiedzi akurat do mojej. Jednak nie odniosę się do niej. Nagle chcą faktów, jedny sort bronią a drugi atakują… pfff i staraj się tu być obiektywny… Zrrszta… Na samą logikę… To oczywiste że musiały być takie środki ostrożności bo jeszcze były by ofiary. Jeżeli nawet tutaj jeden odgraża się na trzeźwo że udusił by prezesa gdyby spotkał go na ulicyXD
Jak tu się takich nie bać. co polityka potrafi zrobić z ludźmi…