Moskiewski - izm?
I nie taka inteligencja. Mam głosniki google w mieszkaniu…Fajnie sie sprawują ale… zaczęły reagować na “ok głupek”…
Dobrze, ze nie na miauczenie kota
nie testowałem. Nasza kota nie miauczy.
Koty powinny sie awanturowac
Sztuczna inteligencja nie do końca, jest sztuczna, ona tylko powiela myśli wynalazcy, lub konkurencji patentując nowe techologie. Ale np. w AGD, RTV, auta itd wyręcza człowieka jeśli go stać. Potrzeba matką wynalazków. Kiedyś były to proste sterowniki / programatory wyręczające ludzi by mieli więcej czasu dla siebie. Dziś lodówka sama zrobi zakupy, pralka wypierze, robot multi zrobi jedzenie, ba Kindle za nas przeczyta książkę itd. Tyle że ta inteligencja sztuczna cofa człowieka w rozwoju - komórki nie używane zamierają bezpowrotnie, za/ wartość mózgu na poziomie kamienia na polu. Zawsze ! będzie coś za coś, ktoś przeciw czemuś itd ?
Maczuga, to była sztuczna inteligencja.
Taka solidna
Matka bejsbola
Otóż to właśnie…
Nie wnikając w finanse ! to identyczne urządzenia samodzielne,od kilku lat są do kupienia w formie inteligentnych robotów / człowiek w pracy też jest robotem /. Trawniki skosi, pokoje odkurzy, okna umyje itd
Witaj Mercedes !
A dlaczego w Polsce mówi się błędnie ten Mercedes, kiedy na całym świecie mówi się ta Mercedes. Jest to imię żeńskie.
Obstawiam bumerang
Ja to wiem
Lepiej nie obstawiaj, bo wróci, jak to bumrang i na łbie się zatrzyma. A najgorzej, jak na tem dolnem…
Tatuś konstuktor kochal corke
Poza tym Mercedes znajdziesz u Dumas ojciec
W kilku książkach występuje to imię.
Dalam przyklad wystepowania
I chwacit, jak ruskie powiadają.
Sorok?