Dobra, dobra, pewnie policzyłeś
Proszę o koło ratunkowe i o pomoc w odpowiedzi poproszę publiczność.
Eurosport1, ale u mamy jest w podstawowym pakiecie kablowki Orange
Acha. Ja mam EuroSport tylko po angielsku. Po polsku tylko Canal+ Sport, Canal+ Sport 2, Eleven sports x4, Polsat Sport, Polsat Sport Extra, Polsat Sport premium 2, TVP Sport i N Sport
W pelnym pakiecie to ja nawet nie wiem ile tych kanalow sportowych Orange proponuje. Poniewaz dla mojej mamy sport mógł i moze nie istniec (zarowno w wersji czynne ja biernej) to nie wykupiła.
Koniec żartów, poważna odpowiedź.
Ze względu na Igę Świątek, najbardziej lubię oglądać tenis z jej udziałem, czyli żeński. Ale, dzięki tejże Idze, ogólnie polubiłem oglądanie tenisa bez względu na płeć grających.
Natomiast przestałem lubić, najpierw oglądanie wypocin polskich piłkarzyków nożnych, a ostatnio ręcznych. Mecze z udziałem piłkarzy niepolskich nadal lubię oglądać, byle by nie była to liga polska.
Ja nie mam pakietu. Kolega mi dał takie pudełko co TV nadaje po polsku, portugalsku, arabsku, rosyjsku, angielsku i nawet po hindusku
W sumie racja, Isię też człowiek oglądał. Nawet mam piłkę z autografem. Bo Hurkacz to jednak nie ta klasa. Kubot też.
Ja mam jakiś dziwny pakiet, dość drogi, na którym mam ponad 100 kanałów sportowych z całego świata i jeszcze, prawdę mówiąc, nie połapałem się w nim. Ale to nie jest internet, tylko jakiś holenderski operator tv. Niedługo kończy mi się kontrakt z nimi, bodajże za miesiąc. Chodzą pogłoski, że działalność tego operatora dobiega końca, ale o co chodzi, pojęcia nie mam.
Ja też miałem legalną TV (a raczej mam, ale z podstawowym pakietem), ale zaczęli przesadzać z cenami to zredukowałem do podstawowego. Wykupiłem za to player z hbo i c+, tvn24 i ipla. Player został, ale resztę też odpuściłem, gdy się okazało, że kolega ma magiczne pudełka
Zaczynam odnosić wrażenie, że coś z tą legalnością mojego operatora jest nie do końca w porządku. Okaże się za jakiś czas. Różnie ludzie gadają.
Nie będzie ten, to będzie inny, abym tylko mógł oglądać.
Żeński.
Mimo paru zawodniczek typu Sakkari i mimo tego obsesyjnego wygrażania pięścią,lubię ten rodzaj sportowego wdzięku.A coraz mniej takich dyscyplin.
Z tym że oczywiście,różnica w emocjach jest prawie żadna.
Żeński. Tenisistki z wyjątkiem sióstr Williams są raczej zgrabne i wysportowane.
Dokładnie nie wiem ale podobno puszczają tenisa na Canal+Sport Eurosport i Polsat Sport
A ja wole mikst - żeby nie być posądzonym o seksizm!
Nie ma to jak tak szczerze od serca pomikstować się…
Pomikstowac? Wiesz jak są po hiszpańsku klejnoty rodzinne? Tak samo jak piłki pelotas wiec z tą rakietą tenisową radzilabym ostrożnie w mikście
Te magiczne pudełka w Niemczech tez funkcjonują .
Bo TV powinna się utrzymywać z reklam, a nie z haraczu.