Tenis (nie przejęzyczać się) :-)

Dobra, dobra, pewnie policzyłeś :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Proszę o koło ratunkowe i o pomoc w odpowiedzi poproszę publiczność.

image

1 polubienie

Eurosport1, ale u mamy jest w podstawowym pakiecie kablowki Orange

1 polubienie

Acha. Ja mam EuroSport tylko po angielsku. Po polsku tylko Canal+ Sport, Canal+ Sport 2, Eleven sports x4, Polsat Sport, Polsat Sport Extra, Polsat Sport premium 2, TVP Sport i N Sport :cry:

2 polubienia

W pelnym pakiecie to ja nawet nie wiem ile tych kanalow sportowych Orange proponuje. Poniewaz dla mojej mamy sport mógł i moze nie istniec (zarowno w wersji czynne ja biernej) to nie wykupiła.

2 polubienia

Koniec żartów, poważna odpowiedź.
Ze względu na Igę Świątek, najbardziej lubię oglądać tenis z jej udziałem, czyli żeński. Ale, dzięki tejże Idze, ogólnie polubiłem oglądanie tenisa bez względu na płeć grających.
Natomiast przestałem lubić, najpierw oglądanie wypocin polskich piłkarzyków nożnych, a ostatnio ręcznych. Mecze z udziałem piłkarzy niepolskich nadal lubię oglądać, byle by nie była to liga polska.

3 polubienia

Ja nie mam pakietu. Kolega mi dał takie pudełko co TV nadaje po polsku, portugalsku, arabsku, rosyjsku, angielsku i nawet po hindusku :slight_smile:

2 polubienia

W sumie racja, Isię też człowiek oglądał. Nawet mam piłkę z autografem. Bo Hurkacz to jednak nie ta klasa. Kubot też.

2 polubienia

Ja mam jakiś dziwny pakiet, dość drogi, na którym mam ponad 100 kanałów sportowych z całego świata i jeszcze, prawdę mówiąc, nie połapałem się w nim. Ale to nie jest internet, tylko jakiś holenderski operator tv. Niedługo kończy mi się kontrakt z nimi, bodajże za miesiąc. Chodzą pogłoski, że działalność tego operatora dobiega końca, ale o co chodzi, pojęcia nie mam.

2 polubienia

Ja też miałem legalną TV (a raczej mam, ale z podstawowym pakietem), ale zaczęli przesadzać z cenami to zredukowałem do podstawowego. Wykupiłem za to player z hbo i c+, tvn24 i ipla. Player został, ale resztę też odpuściłem, gdy się okazało, że kolega ma magiczne pudełka :slight_smile:

3 polubienia

Zaczynam odnosić wrażenie, że coś z tą legalnością mojego operatora jest nie do końca w porządku. Okaże się za jakiś czas. Różnie ludzie gadają.

Nie będzie ten, to będzie inny, abym tylko mógł oglądać.

3 polubienia

Żeński.
Mimo paru zawodniczek typu Sakkari i mimo tego obsesyjnego wygrażania pięścią,lubię ten rodzaj sportowego wdzięku.A coraz mniej takich dyscyplin.
Z tym że oczywiście,różnica w emocjach jest prawie żadna.

2 polubienia

Żeński. Tenisistki z wyjątkiem sióstr Williams są raczej zgrabne i wysportowane.

2 polubienia

Dokładnie nie wiem ale podobno puszczają tenisa na Canal+Sport Eurosport i Polsat Sport

2 polubienia

A ja wole mikst - żeby nie być posądzonym o seksizm!

3 polubienia

Nie ma to jak tak szczerze od serca pomikstować się… :innocent:

2 polubienia

Pomikstowac? Wiesz jak są po hiszpańsku klejnoty rodzinne? Tak samo jak piłki pelotas wiec z tą rakietą tenisową radzilabym ostrożnie w mikście :rofl::wink:

4 polubienia

Te magiczne pudełka w Niemczech tez funkcjonują .

2 polubienia

Bo TV powinna się utrzymywać z reklam, a nie z haraczu. :slight_smile:

2 polubienia